Lumia Mi S3 Mu Tavsiye Konusudur
-
selam dostlar izin donusu yeni telefon alicam suan ilk defa dokunmatik telefon kullaniyorum onuda askerde aldim aq :-):-) simdi android sistemlimi alsam lumialar hosuma gidiyor windowd oldgu icin ve bir arkadasda lumia gordum bayaga hosuma ggitti model olarak aklimda degil gakat 700tl lik birseydi icerde s3miniye 600tl istiyorlar bende izini bekliyicem izinede cok var ama maksat tavsiye almak
-
Kişisel terciğim eğer 2 yıllık S3 mini alacaksan onun yerine Lumia alabilirsin hocam. Kötü bi ürün değil. Fakat burada birçok etmen var, örneğin Android marketi windowsunkinin 5 katı gibi.:)
Babama, kardeşim Almanya'dan oldukça ucuza aldı Lumia, güzel valla :D
-
paran çok yoksa lumia para sorun değilse android
s3 mini falan adamı deli eder
-
Yuh amk 450 lira S3 Mini.
-
s3 isterse 100 lira olsun cope giden 100 liradır
-
lumia candır
-
Lumia çiçektir. Ama 512 mb ramli olmamasına dikkat et.
-
Telefon olarak kullanacaksan lumia, uygulama fetişin varsa s3.
Lumia 920 kullanıyorum, normal kullanımda sorun yok fakat oyun oynanarsam bataryadan aldığı enerjiyi ortamı ısıtmak için kullanıyor.
Yeteri kadar oyun, uygulama var, sıkıntı çekmezsin fakat bazı popüler uygulamalar Windows Phone için yok veya geç çıkıyor.
Genel olarak Nokia'lar fiyatlarına göre iyi, sağlam. Çok sert düşürmediğin sürece hor kullansan bile kozmetik olarak 2-3 sene sorun çıkarmaz.
920'yerine 925 veya 930 öneririrm.
En güzel tarafı donma, kasma sorunu vs. yok. Fazlasıyla stabil.
Balyoz99 tarafından 07/Ara/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
786 TL fiyatı eğer okadara cıkabilirsen bu telefon güzel fiyat performans olarak.
1 arkadaşım aldı gayet memnunmuş ona istinaden kendi sitemden link veriyorum başka kullanan arkadaşlar varsa onlarda yorum yaparsa telefon hakkında arkadaşa referans olmuş olur
-
lumia.
-
dean534 bunu yazdı
786 TL fiyatı eğer okadara cıkabilirsen bu telefon güzel fiyat performans olarak.
1 arkadaşım aldı gayet memnunmuş ona istinaden kendi sitemden link veriyorum başka kullanan arkadaşlar varsa onlarda yorum yaparsa telefon hakkında arkadaşa referans olmuş olur
Tanınmamis marka bu. Onun yerine Asus Zenfone 5 alınabilir. Hatta Asus daha ucuz.