Lumia Mi S3 Mu Tavsiye Konusudur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı

http://www.mondestore.com/telefon/akilli-telefonlar/victor-vic-u2-white-199-ift-hatli-13mp-kamera-bluetooth-wifi-3g-gps-victor-u2-16gb-beyaz.html#.VIQnYDGsWc4

786 TL fiyatı eğer okadara cıkabilirsen bu telefon güzel fiyat performans olarak.

1 arkadaşım aldı gayet memnunmuş ona istinaden kendi sitemden link veriyorum başka kullanan arkadaşlar varsa onlarda yorum yaparsa telefon hakkında arkadaşa referans olmuş olur

Tanınmamis marka bu. Onun yerine Asus Zenfone 5 alınabilir. Hatta Asus daha ucuz. 

Şimdi şöyle birşey var Zaten çoğu şeye sırf marka diye para veriyoruz . Ama özellik önemli burda gayet iyibir telefon arkadaşım aldı ve gayet memnun ekran olarakta baya kaliteli ama tabi zenfone 5 kullananlar daha iyibilir. oda güzel telefon

http://www.mondestore.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek

http://www.mondestore.com/telefon/akilli-telefonlar/PIRANHA_8698720986548_%C3%87%C4%B0FT_HATLI_13MP_KAMERA_BLUETOOTH_WIFI_3G_GPS_GRANDE_16GB_SIYAH.html

Buda Var tabi isterseniz .

FİYAT : 512.72 TL

dean534 tarafından 07/Ara/14 16:55 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.mondestore.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

lumia 520 kullanıyorum ama android bulsam hemen değişecem.

marketinde istediğin bir uygulamayı bulamıyorsun. ayrıca oldukça sıkıcı geliyor bana.

ama sorunsuz donmayan kusursuz bir sistemi ve kalitesi var o ayrı bir konu.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    sagolun. mayista izine gidicem bir lumia getireyim benim icin onemli olan akici ve stabil olmasi sarjida diger akillitelefonlar gibi gitsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sadece kağıt üstündeki özelliklere bakmamak lazım. Güncelleme desteği , rom desteği, kullanıcı desteği vs vs. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Sadece kağıt üstündeki özelliklere bakmamak lazım. Güncelleme desteği , rom desteği, kullanıcı desteği vs vs. 

yani senin tavsiyen nedir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

marketinde istediğin bir uygulamayı bulamıyorsun. ayrıca oldukça sıkıcı geliyor bana.

windowsun oturup androidde ios da olup da kendi marketlerinde olmayan uygulamalari bir biryazdirmasi lazim yoksa olmaz bu is. 

isletim sistemi androide bin basar ama marketsiz olmuyor iste.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

windowsun oturup androidde ios da olup da kendi marketlerinde olmayan uygulamalari bir biryazdirmasi lazim yoksa olmaz bu is. 

isletim sistemi androide bin basar ama marketsiz olmuyor iste.

Windows Phone'nun gelişmesi için Google ile barışması lazım. Google uygulamaları (Gmail, Youtube vs) olmadan bir işletim sistemi çöptür bana göre. @bandito Hocam alacaksan Lumia 820 al Hepsiburada'da en 550 liraya kadar düşmüştü. Fakat uyarayım şarjı dayanmaz. Android alacaksanda LG G2 mini veya Avea L Bello'ya bak. Bu modellerin bataryaları güçlüdür.

mkyb tarafından 07/Ara/14 18:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Lumia 1320 kullanıyorum...şarjı iki gün rahat gidiyor. .Asphalt 8 oynuyorum sıkıntı hiç yok...S3 adamı delirtir...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 20