Lütfedip Kimse Buyurmamış. 19 Mayıs...
-
Kutlu olsun.
-
Bayramımız kutlu olsun
-

Aynı zamanda Atamızın doğum günüdür kutlu olsun...
-
Atamın mekanı cennet olsun, bayramımız kutlu olsun.
-
ne kadar Atatürk düşmanı varsa hem kendilerini hem de onu öyle yetiştiren analarını götünden sikeyim..
19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun !!
-
yeni z kusagi bilmez. simdi 19 mayis 23 nisan kutlanmiyor
okulda kendi arslarinda bir siir okutup postaliyorlar
19 mayis icin aylar öncesinden hazirlanirdik. stadyumlarda gösteri yapilirdi.
ben orta okulda mavi yarasa gibi birsey giymistim.
stadyumda her okuldan öğrenciler olurdu renk renk. kendi kiyafetlerimizi karşilastirirdik. valisi bakani kim varsa orada olurdu aileler gelirdi. sokakta adim atilacak yer olmazdi. muzikler calardi son ses.
gosteriden sonra bir dağilirdik şehire rengarenk olurdu sokaklar.
annem hatira kalsin diye o cirkin kendimizden gecmis halimizle fotografciya götürmüştü... güzel günlerdi.
andimizi elimizden aldi
sonra 23 nisanda sokak gezisi olurdu onu yasakladi
gosterileri yasakladi
-
futurist bunu yazdı
stadyumda her okuldan öğrenciler olurdu renk renk. kendi kiyafetlerimizi karşilastirirdik. valisi bakani kim varsa orada olurdu aileler gelirdi. sokakta adim atilacak yer olmazdi. muzikler calardi son ses.
annem hatira kalsin diye o cirkin kendimizden gecmis halimizle fotografciya götürmüştü... güzel günlerdi.
andimizi elimizden aldi
gosterileri yasakladi
23 nisan da ellerimizde bayrak bütün okul kortej yapıp bütün mahalleyi dolaşırdık nizami şekilde.. bando takımına girerdim her seferinde.. bütün mahalle de çoşkuyla pencerelerden kutlamaya katılırdı..
Kayseri de olduğum mahalle de 19 mayıs ve 23 nisan da balkona dev Atatürk ve Türk bayrağı asıyorum.. 20 katlı yüzlerce bina var mahalle de.. binlerce evden sadece 2-3 ü bayrak asıyor..
-
Hakkinen bunu yazdıfuturist bunu yazdı
andimizi elimizden aldi
gosterileri yasakladi
23 nisan da ellerimizde bayrak bütün okul kortej yapıp bütün mahalleyi dolaşırdık nizami şekilde.. bando takımına girerdim her seferinde.. bütün mahalle de çoşkuyla pencerelerden kutlamaya katılırdı..
Kayseri de olduğum mahalle de 19 mayıs ve 23 nisan da balkona dev Atatürk ve Türk bayrağı asıyorum.. 20 katlı yüzlerce bina var mahalle de.. binlerce evden sadece 2-3 ü bayrak asıyor..
Evet biz de aynı şekilde yapardık.
Allah mekanını cennet etsin Atamın.