Lütfen Çok Acil.. (İp Çakışması)
-
Hoca o zaman enable et, diğer makinalarında otomatik ip yap :)
-
Herkeisn pcleri tek tek gezdim ip verdim sildim sonra bi daha oto yaptım eve geldi benimki yine çakıştı modemin fişini çıkardım taktm internet geldi çakışmada olmadı salak modem sonunda dağıttı oto ipleri :)) Rene abi senide çıldırttım ama başta sana olmak üzere herkese teşekkürler.. :D
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
3 pc ye ip vermeyede üşeniyosan artık pes yani. Biz 200 pc ye elle ip veriyoruz. Bide sürekli ip leri karıştırınca baştan bi daha 200 pc dolaş :)
harbi he 2-3 pc ye elle ip vermeye usenmıs buraya konus acmıs sıze yaptıracak nerdeyse :) ya bu sorun bendede olmustu hepsıne elle ip verdım bıkacgun sonra yıne oldu sonra gerı otomatık ip yıne aynı sorun bu o pc ler arasındakı merkez pc olan ! onla ılgılı bı problem sanıyorum onun ip sını elle yap babalr gıbı bısey olsun ama ellede her ip olmas kı sımdı aman ya sen en ıyısı madem elle 2-3 pc nın ip sını tanıtamayacak kadar da usengec sen bır pc cı cagır yapsın hehehe -
ruhkanseri bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
3 pc ye ip vermeyede üşeniyosan artık pes yani. Biz 200 pc ye elle ip veriyoruz. Bide sürekli ip leri karıştırınca baştan bi daha 200 pc dolaş :)
harbi he 2-3 pc ye elle ip vermeye usenmıs buraya konus acmıs sıze yaptıracak nerdeyse :) ya bu sorun bendede olmustu hepsıne elle ip verdım bıkacgun sonra yıne oldu sonra gerı otomatık ip yıne aynı sorun bu o pc ler arasındakı merkez pc olan ! onla ılgılı bı problem sanıyorum onun ip sını elle yap babalr gıbı bısey olsun ama ellede her ip olmas kı sımdı aman ya sen en ıyısı madem elle 2-3 pc nın ip sını tanıtamayacak kadar da usengec sen bır pc cı cagır yapsın hehehe
-----------------------------Abi yok sürekli birlerinin bağlantısı gidiyor onu ayarlıom birinin kablosu kopuor onu ayarlıom biri Yerel bağlantıyı devre dışı bırakıo bağlantıı gitti dio ona koşturuom.. Önceden de ip çakışıodu ama modemi açıp kapatınca kendine geliodu dünde çok yorgundum internet yok diyip başımı şişiriodu sivrinin biri ondan Hemde başka bi yere pc yapmaya gitmiştim sorayım diye yoksa öyle üşengeç biri değilim yaptığım,koşturduğum işleri,kursları vs. anlatsam ohaa çekersin eminim :)
-
he lan arada bendede oluo içerde ablam girio bazen çık laan die bi bağırıom o çıkıo bişey olmuo :D ikimiz beraber girerkende genelde ip çakışması yazıo ama bağlantı kesilmiyor dewam edio
-
yapacağın şey manuel ip vermek ,belliki modemin bu işi düzgün yapamıyor.üşenme....
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------ruhkanseri bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
harbi he 2-3 pc ye elle ip vermeye usenmıs buraya konus acmıs sıze yaptıracak nerdeyse :) ya bu sorun bendede olmustu hepsıne elle ip verdım bıkacgun sonra yıne oldu sonra gerı otomatık ip yıne aynı sorun bu o pc ler arasındakı merkez pc olan ! onla ılgılı bı problem sanıyorum onun ip sını elle yap babalr gıbı bısey olsun ama ellede her ip olmas kı sımdı aman ya sen en ıyısı madem elle 2-3 pc nın ip sını tanıtamayacak kadar da usengec sen bır pc cı cagır yapsın hehehe
-----------------------------Abi yok sürekli birlerinin bağlantısı gidiyor onu ayarlıom birinin kablosu kopuor onu ayarlıom biri Yerel bağlantıyı devre dışı bırakıo bağlantıı gitti dio ona koşturuom.. Önceden de ip çakışıodu ama modemi açıp kapatınca kendine geliodu dünde çok yorgundum internet yok diyip başımı şişiriodu sivrinin biri ondan Hemde başka bi yere pc yapmaya gitmiştim sorayım diye yoksa öyle üşengeç biri değilim yaptığım,koşturduğum işleri,kursları vs. anlatsam ohaa çekersin eminim :)
ben senın yerınde olsam bak naparım cekerım tum pc lere formatı misss gıbı tertemız yaparım ona mudahale etmezken yanında bak su problemlerle karsılasacaksınbı pc nete baglancak o baglanınca dıgerlerını atacak yanı dıgerlerının ınternet baglantısını koparacak bıkacgune kadar aynen ble olcak bak gorursun