folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lütfen Kapınıza Balkonunuza Birer Tas Su Koyun

Lütfen Kapınıza Balkonunuza Birer Tas Su Koyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Lemuria bunu yazdı:
    Su değilde sek rakı koydum az önce ; bekliyorum acaba harbiden içiceklermi susayınca : )

konuyu geyige çevirmeye bayıulırsınız  az ciddi olamazsınız dimi

Kaptan hacıma katılıyorum. müritler matrak geçilcek yer var geçilmiycek yer var.Hayvanlarında canı var onlarda doğada varlık bizde öyle.ama onlar bizen daha aciz kaptanı kutluyorum bu konu için.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    güvercin hiçbir besin halkasına bağlı olmayan yegane hayvandır.... bonus gibi uçarlar..... yürürken kafalarını bir ileri bir geri oynatırlar... balkonlara yumurtlarlar i yumurtaya yaklaşırsan geri gelmezler vsvs,güvercim öyle bir kuşturki hamamböceği gibi her ortama alışabilirler.... bu yüzdendirki her ülkede / her şehirde sık sık görülmektedirler.... ne pislikleri para eder ne kendileri.... su bulamama gibi bir sıkıntıları olmaz merak etmeyin , oldu olacak hamamböcekleri içinde yerlere peynir kırıntıları koyalım :D pencereye kocaman ekmek dilimi koyan tipler var birde.. ufalayıp koysa eli yorulur sanki

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    abü 3 gün önce güvercini kedi kapmış zavallı hayvanın kanadının üstü parçalanmış kan içerisinde diğer evin ortasından dğer tarafa geçmiş su yem verdik yemiyor üstte bi yere koyduk rahatlasın diye balkonun altına girmiş bugün balkona çıktım çok pis kokuyor alta bi baktım ölmüş çok üzüldüm:(

+1 katılıyorum 

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Edit :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek
    Bende nasıl kuş avlayabilirim diye düşünüyodum, iyi fikir hoja eyw :DD

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

ben mi çok kötüyüm ne pencere önüne konan kuş filan gördüm mü dayanamıyorum

direkt elimde ne varsa fırlatıyorum kaçmaları için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    güvercin hiçbir besin halkasına bağlı olmayan yegane hayvandır.... bonus gibi uçarlar..... yürürken kafalarını bir ileri bir geri oynatırlar... balkonlara yumurtlarlar i yumurtaya yaklaşırsan geri gelmezler vsvs,güvercim öyle bir kuşturki hamamböceği gibi her ortama alışabilirler.... bu yüzdendirki her ülkede / her şehirde sık sık görülmektedirler.... ne pislikleri para eder ne kendileri.... su bulamama gibi bir sıkıntıları olmaz merak etmeyin , oldu olacak hamamböcekleri içinde yerlere peynir kırıntıları koyalım :D pencereye kocaman ekmek dilimi koyan tipler var birde.. ufalayıp koysa eli yorulur sanki

şu hamamböceği olayını tbt olarak deniyek ederim :D

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo
    bira koyalım bakalım nasıl uçucaklar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    grey-cells bunu yazdı:

ben mi çok kötüyüm ne pencere önüne konan kuş filan gördüm mü dayanamıyorum

direkt elimde ne varsa fırlatıyorum kaçmaları için

Hayvanın ne suçu var?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    kaptan hoca bole bişeye bizleri tesvik ettigin için tskler :) bendende tam destek :)
Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 31