Lütfen Kapınıza Balkonunuza Birer Tas Su Koyun
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Hayvanın ne suçu var?
-----------------------------
Bi suçu yok ama fakat lakin cam önüne sıçıo haberin olmazsa,güne$te kuruo ondan sonra çıkarması çok zor oluo :D
-
Benim camımın önüne bir kumru yuva yapmış, rahatsız olmasın diye 3 gün o camın perdesini açmadım.
Bırakın hayvanları çok görmeyin cam bu yıkarsın geçer.
Bazen insan kuş sesi için neler vermez bir de o tarafından düşün
-
her akşam sokak kedilerini besliyom :D
bi tasa su koyuyom yanına beyaz peynir koyuyom ve aşağı bırakıyom alıştılar artık her gece birikiyolar kapının önünde =) -
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Benim camımın önüne bir kumru yuva yapmış, rahatsız olmasın diye 3 gün o camın perdesini açmadım.
-----------------------------öyle diyosunda gerçekten çok kötü oluyor pislikleri :J
-
Kelv1n bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Benim camımın önüne bir kumru yuva yapmış, rahatsız olmasın diye 3 gün o camın perdesini açmadım.
-----------------------------öyle diyosunda gerçekten çok kötü oluyor pislikleri :J
cok degerlıdır kuşların gubresı acayıp verımlılıgı arttırır :Dbalkona ekmek kırıgı atın yiyip yiyip :D sonra onları
yıkamayın usta biriktirin kurutun böle cuval cuval parkı bahcesı topragı olan yada zıraatcılara satın ıyy inanamıyorum :I
:D
-
KaptaN bunu yazdı:
arkadaşlar sıcaklar bastırdı hemde iyice bilzer bu sıcaklara dayanamıyoruz zavallı hayvanlar ne yapsin dimi onlar için lütfen balkonunza evinizin önüne birer ufak tas su koymanızı rica ediyorum...bizler zor dayanıyoruz inlar nasıl dayansınlar...-----------------------------
Beni sasirtmaya devam ediyorsun dostum. Tebrikler kutlarim seni.
-
iyide sularda bitiyo, yakında susuz kalcaz, madem okadar acıyon öldür gitsin, susuzluktan can çekişerek öleceklerine, kolayca gebersinler daha iyi
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
iyide sularda bitiyo, yakında susuz kalcaz, madem okadar acıyon öldür gitsin, susuzluktan can çekişerek öleceklerine, kolayca gebersinler daha iyi
la sen harbiden piskopatsın hayvandan ne istiyon ozmn seni de öldürelim susuzluktan ölcen nede olsa :) can çekişmeden kesek kafanı hehahekaptan kusura bakma :(
-
e kes hacı, kesiyim dedinde hyrmı dedik ;)
-
KaptaN bunu yazdı:
arkadaşlar sıcaklar bastırdı hemde iyice bilzer bu sıcaklara dayanamıyoruz zavallı hayvanlar ne yapsin dimi onlar için lütfen balkonunza evinizin önüne birer ufak tas su koymanızı rica ediyorum...bizler zor dayanıyoruz inlar nasıl dayansınlar...-----------------------------
Beni sasirtmaya devam ediyorsun dostum. Tebrikler kutlarim seni.