Lütfen Sizlerde Katılın {!}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YoLcu
    YoLcu's avatar
    Erkek
    S.a kardeşler , bileceğiniz üzere İSrail hergün bir masum Müslümanı daha öldürüyor Lübnan'da ve ABD'nin açıklaması aynen şöyle : "İsrail kendini savunuyor." lütfen bişekilde tepkimizi gösterelim orda ölen Türk orda ölen Arap orda ölen Filistinli ve hepsi Müslüman buna tepkimizi göstermeliyiz , internet üzerinden savaş başlatalım en azından umursadıgımızı belli edelim .

Allah yardımcımız olsun.

tşkler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    haklısın sana katılıyorum.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    peki ne yapmamız gerekiyor?
    filistin ulusal direniş örgütüne mi katılalım?
    ne yapabilirsin?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    İsrail Hizbullahı kendisi yarattı "El Fetih" örgütne alternatif olarak.El Fetih döneminde İntifadalar başarıyla ulaşıyordu ve zafer kazanıyorlardı.Şimdi Hizbullah hiçbirşey yapmıyor.Farkı görmek isterseniz.Arafat dönemi ve öncesiyle şimdiyi karşılaştırın.Arafat El Fetihciydi.Şimdi Hizbullah var.El Fetih İslamcı-Komünist-Milliyetçi vs. gibi düşünceleri barındırıp direniyordu.Şimdiki Hizbullah sadece İslami direniş yapıyor.O da lafta direniş.Gerçek anlamda Cihad ilan edilse böylemi olur.El Fetih döneminde bizim ülkemizdende FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) kurulup direnişe gidilmişti.Yapmaları gereken tekşey bizim gibi Milli Kurtuluş Savaşı vermek.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hizbullahı israil mi yarattı.işte buna gülünür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Gülme bence.Bin Ladin e silahı satan amerika...Saddam a kimyasal labaratuarları kurduran amerika...hizbullah-elfetih çatışmasını araştır ve hizbullah a silah desteğinin zamanında nerde geldiğinide araştır.Bunlar sadece benim kendi görüşlerim.Güleceğine doğruluk payını düşün araştır.Alternatif fikirleri kabullenmeyi alışkanlık edinirsen daha fazlabilgin olur.Sonuçta benim düşüncem yanlış olabilir.Sonuçta doğru araştırılarak bulunur.Gülünerek değil.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    memleketimde herkes istihbaratcı olmus her kafadan bi ses cıkıor :)
    işin gercek yüzünü bizler bilemeyiz hocalar biz sadece bize yansıyanı bilirz
    bize ne kadar yansıtılıyor yada ne olarak yansıtılıyor?
    işte orası muamma..

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    o arapabikler için tek siteyi indexlersem adiyim (: vatan,millet,din için hack yapılmaz.ne yapıcaksınız?ik, üç siteyi indireceksiniz,elinize ne geçecek.İsrail sizi takıcak mı? belki indirilecek sitelerden birinin sahibi filistinlileri savunan bi hristiyan e o adam size düşman olmıcak mı?olcak..
    site indicekseniz büyük şirketlerle,devlet sitelerini indirin.tabe ben kimseyi yönlendiremem ama kendi adıma araplar için site indexlemem (:
    olm bırakın şu hackin bi karizması olsun.can sıkıntısına site indirin daha güzel oluo ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha bazı şeylerine hak veriyorum bazılarına katılmıyorum araplar için site hacklenmez diyorsun yarın o araplar Türkler olur bunu unutma

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    araplar ya da iranlılar bugune kadar turkler için birşey yaptı mı?
    en basit örnek:iranın tek hack sitesi ihs(iran hacking sabotage) olabilir,lame de bi site turk siteisi hacklio.ben bunlar için niye hack yapam ...
    kaldı ki araplarda turk sitelerini davs mavs hacklio...bugune kadar turkler grup halinde arap sitelerine saldırdı mı?hayır saldırmadı

la bu arada gaza geldim arap sitesi indirip israil bayraı kocam :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    olm bırakın şu hackin bi karizması olsun.can sıkıntısına site indirin daha güzel oluo ;)

antioksidan sen kendindemisin? biz ölen muslumanların acısındayız.
    ne hack i ne indexi..
    biz tepkimizi gosterebilecegimiz bir yol bulmaya calısıyoruz.
    mumkunse mail yağdıralım sorumlu site ve kişilere olmadı baska bir yolunu bulalım. boyle sessizce oturuyor olmak insanı rahatsız ediyor. yarın bizim de basımıza bisey gelse onlar sessiz kalır boyle olursa. yoksa gidip su örgüte kaydolalım diyen falan yok zaten de..
    bilmem anlatabildimmi?

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
Toplam Hit: 3897 Toplam Mesaj: 25