Lütfen Sizlerde Katılın {!}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KutsaLTurk
    KutsaLTurk's avatar
    Erkek
    ALLAH yar ve yardımcımızdır.

Her TÜRK Kutsaldır. Çünki ; TÜRK, sevginin, barışın, adaletin neferidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Bazı arkadaşlar doğru olarak sadece müslümanlar öldürüldüğü için vicdanı sızlıyor ve yardım edilmesi talebinde bulunuyor. Bazı arkadaşlar ise, arap ve müslüman lafı geçtimi adeta kıl kapıyor. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun öldürülen insan ve canlıdır. Bizler yaratılanı yaratandan ötürü seven bir milletin nesilleriyiz. Ne yazık ki filistin, lübnan, sözde çağdaş, demokrat, ilerici, insan haklarını savunan, kendini medeni sanan toplum, millet ve devletlerin gözü önünde öldürülüyor ama kimsenin sesi çıkmıyor. Yazıklar olsun onlara ki, orda öldürülen sonuç çocuk, kadın, bebek ve ne olursa olsun insandır. Eğerki israil savaşacaksa, Arkadaşlar lütfen uyanalım, bugün pkk denen köpekler, neylerine güveniyor, neyleri varki bu kadar silaha para veriyor, bu kadar köpeklerini besliyor, iletişimi, teknolojilerini, ileri derece eğitimlerini kim ve kimlerin yardımı ile alıyor. BEnim dikkatimi çeken birşey var, tayyip konuşma yaptı,(İsrail filistinin tamamınımı işgal etmeye çalışıyor dedi) ardından 11 tane vatan evladı şehit oldu, 3 polisimize saldırıldı) ve olaylar halen devam ediyor. Bakın ben arap düşmanı olamam, olsam dahi, filistini sevmesem dahi, sırf dünyada ki, her teröröst gruba maddi ve silah desteği veren israil kuruluşu mossad, zayıflatmak için destek yine veririm. Ben şunu size kesinlikle söylerim ki, bugün ve yarın türkiye biz filistin ve lübanan destek vereceğiz, arkalarındayız dese, size yeminle söylerimki, 11 kardeşimiz değil 110 şehidimiz çıkar ortaya. YAzıklar olsun kendi vatanın ekmeğini yiyip, kendi askerin sıkan köpeklere, yazıklar olsun oyunlar içinde halen gözünü açmak istemeyen insanlara. Saygılar.

NE-NEDEN-NİÇİN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
    Kardeş öncelikle böle bi konu açtığın için Allah razı olsun.
    Hertürlü bukonuda arkanızdayım. Ne yapmamızı sölemeniz yeterli elimizden geleni yaparız inş.

Selametle...

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    eheh ne yapçaksınız çok merak ediyorum IIS ne demek bilmeyen adamlarla IIS server mı aryıacaksınız (:
    yav gidin işiniz mi yok..vatan millet için site hacklenmez
Toplam Hit: 3639 Toplam Mesaj: 25