Lutfen Yardım Edermisiniz? Aciliyeti Vardır...
-
Dengesizin biri bacım hakkında sahte profil açmış. İleri geri konuşuyormuş. Ben kendi profilimden baktım engellemiş ulaşamıyorum. Sizden ricam bu iti bi şikayet ederseniz sevinirim...
Lutfen!... demogoji yada başka şeye mahal vermeden sinirimi mazur görün...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001638724685#!/profile.php?id=100001638724685&sk=info
-
ettim.
böylelerini sallandırmak gerek direklerde de işte dünyanın amk adeleti yok
-
- Şikayetin için teşekkür ederiz. Not: İçeriğin şikayet edilmesi, siteden kaldırılacağını garanti etmez.
-
bugragorkem bunu yazdı:
-----------------------------
- Şikayetin için teşekkür ederiz. Not: İçeriğin şikayet edilmesi, siteden kaldırılacağını garanti etmez.
----------------------------- -
Tamam şikayet edelimde nerden bilelim senin bacınmı yoksa sevmediğin bir insanmı...
Başlığıda düzelt istersen, yoksa konu silinir...
-
aynı sebepten edelim. yoksa kapatılma işlemi daha uzun sürer.. bu arada ettim hocam..
sagte profil - gerçek bir kişiyi temsil etmiyor işaretledim
-
Şikayetin için teşekkür ederiz. Not: İçeriğin şikayet edilmesi, siteden kaldırılacağını garanti etmez.
-
sLeymN bunu yazdı:
aynı sebepten edelim. yoksa kapatılma işlemi daha uzun sürer.. bu arada ettim hocam..
sagte profil - gerçek bir kişiyi temsil etmiyor işaretledim
-----------------------------aynen...
ben de o şekilde ettim..
şikayet edilig :)
-
ettim
-
eXeLanS bunu yazdı:
Tamam şikayet edelimde nerden bilelim senin bacınmı yoksa sevmediğin bir insanmı...
Başlığıda düzelt istersen, yoksa konu silinir...
-----------------------------saçma gelecek hocam ama profildeki kişinin soy ismi C ile başlıyor
konuyu açan arkadaşında soy ismi sanırım c ile başlıyor :)
birde konuda bacım dediği için doğru söylediğini düşünüyorum :)
garip bir düşünce olabilir ama mantıklı geldi
-
facebuk meybuk bilmem ama , evli olmasam Allahin izni peygamberin kavli ile bacina talip olurdum , Allah nazardan saklasin , sahibine bagislasin. Guzel kiz.