Lynda.Com 7 Günlük Bedava Üyelik
-
Burdan Trial üyelik alabiliyorsunuz
Çok tercih edilen ve setlerle dolu bir site.Benim harddiskde yer kalmadı.Videoları indirebilenler olursa indirsinler sonra upload ederler parça parça.
EDIT:Herkes multi üyelik açamasın diye kredi kartı numarası istiyor.Kredi kartından daha sonra geri yollamak adına 1 $ çekebiliriz diyorlar.
Site ünlü bir site ama kredi kartı ıvır zıvır olan olaylara kefil olmam o yüzden herkes tekrar düşünsün yazmadan önce.
-
upload işini ben hallederim de, önce istek listesi oluşturulması lazım.
sonuçta zaman kısıtlı.
ama o istek listesinin çıkarılabileceğini zannetmiyorum da hadi bakalım.
-
Daft bunu yazdı
upload işini ben hallederim de, önce istek listesi oluşturulması lazım.
sonuçta zaman kısıtlı.
ama o istek listesinin çıkarılabileceğini zannetmiyorum da hadi bakalım.
Haci css Photoshop İllustrator indesign ayni vidobu dan cektigimiz gibi bir siralama ile cekebiliriz bu site gercekten süper bir site kim üyelik aldiysa bence yapişalim ben simdi inceliyorum. Sıralamayi hemen yapalim
-
Daft bunu yazdı
Şeklinde yaparsan tasarim geliştirm web yada web one alinabilir aslinda. Bunlarin kesin cekilmesi gerek bence.
-
scarletbeard bunu yazdıDaft bunu yazdı
Şeklinde yaparsan tasarim geliştirm web yada web one alinabilir aslinda. Bunlarin kesin cekilmesi gerek bence.
ya ben kredi kartı numaramı yazmaya tırsıyorum
-
u235 bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıDaft bunu yazdı
ya ben kredi kartı numaramı yazmaya tırsıyorum
Wallahi bende olsa yazardim. Bu kalitede sitelerden bi sıkıntı olmaz ama sözleşmeyi iyi oku sonra girmesin.
-
There's no risk—cancel anytime online, or by calling us. You’ll only
be billed if you decide to keep your membership after the trial. -
sanal kredi kartı 5 lira limit açtım. siteye üye oldum. cep telefonuma 1dolar çekildiğine dair uyarı geldi. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. internet download manager ile vidoeları çekmeye başladım.
sağol dostum. şu anda
Up and Running with PhoneGap
indiriyorum. gayet hızlı sıkıntı yok :)
-
Daft bunu yazdı
be billed if you decide to keep your membership after the trial.Şekil A da görüldüğü üzere trial üyelik bittikden sonra lale damgası yemek dışında bişey olmuyor :D
shock56 Hacı uploadlarsın heralde istediklerimizi daha sonra dimi :D -
u235 bunu yazdıDaft bunu yazdı
be billed if you decide to keep your membership after the trial.Şekil A da görüldüğü üzere trial üyelik bittikden sonra lale damgası yemek dışında bişey olmuyor :D
shock56 Hacı uploadlarsın heralde istediklerimizi daha sonra dimi :D yardımcı olmaya çalışırım ;)
-
aynen indirip izleyemiyoruz sıkıntı var o konuda