folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Lynda.Com 7 Günlük Bedava Üyelik

Lynda.Com 7 Günlük Bedava Üyelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Bugün lynda.com dan almış olduğum 1 haftalık sürenin sonuna geldim. Üye olurken sanal kredi kartı numaramı vermiştim. Allah' tan öyle yapmışım. Sabah cep telefonuma mesaj geldi hesabınızdan 37 dolar çekilmek istenmektedir diye. Tabi kredi kartı limiti olmadığı için çekememişler. Üye olan ya da olmak isteyenlere duyurulur !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

Bugün lynda.com dan almış olduğum 1 haftalık sürenin sonuna geldim. Üye olurken sanal kredi kartı numaramı vermiştim. Allah' tan öyle yapmışım. Sabah cep telefonuma mesaj geldi hesabınızdan 37 dolar çekilmek istenmektedir diye. Tabi kredi kartı limiti olmadığı için çekememişler. Üye olan ya da olmak isteyenlere duyurulur !

Yer mi la Anadolu çocuğu :) ben bu sanal kart olayına ısındım. Sanal kart açmak için kredi kartı olmasına gerek var galiba demi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hala üyeliği olan varsa şu python videolarına bi el atsın :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    shock56 bunu yazdı

Yer mi la Anadolu çocuğu :) ben bu sanal kart olayına ısındım. Sanal kart açmak için kredi kartı olmasına gerek var galiba demi?

Evet sanal kredi kartı için normal kredi kartın olması lazım. Şu anda bütün bankaları sanal kredi kartı hizmeti vermektedir.

Yalnız bu durumda sanal kredi kartımın limitini yükselttiğim zaman hesabımdan otomatik olarak parayı çekerler. Bunun için de sanal kredi kartını iptal ettim. Yeni bir sanal kredi kartı oluşturdum. Artık hesap numarası farklı başka bir sanal kredi kartım var :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Bu arada bir haftalık üyeliğim boyunca çoğunlu adobe, javascript ve php olmak üzere 50 gb yakın veri çektim. Bunları yer yer paylaşmaya çalışacağım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

Bu arada bir haftalık üyeliğim boyunca çoğunlu adobe, javascript ve php olmak üzere 50 gb yakın veri çektim. Bunları yer yer paylaşmaya çalışacağım :)

vay namıssızlar iyi atlatmışsın hocam adamları.Bu arada elindeki verileri upload edeceğin konuyu beklemedeyiz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

hala üyeliği olanlar C++ videolarınada el atabilirler mi acaba :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Dostlar,üye olurken 7 gün sonrasında otomatik çekim yapılacağı yazıyordu.Dikkat edin.

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 3701 Toplam Mesaj: 29