Lynda.Com 7 Günlük Bedava Üyelik
-
Bugün lynda.com dan almış olduğum 1 haftalık sürenin sonuna geldim. Üye olurken sanal kredi kartı numaramı vermiştim. Allah' tan öyle yapmışım. Sabah cep telefonuma mesaj geldi hesabınızdan 37 dolar çekilmek istenmektedir diye. Tabi kredi kartı limiti olmadığı için çekememişler. Üye olan ya da olmak isteyenlere duyurulur !
-
shock56 bunu yazdı
Bugün lynda.com dan almış olduğum 1 haftalık sürenin sonuna geldim. Üye olurken sanal kredi kartı numaramı vermiştim. Allah' tan öyle yapmışım. Sabah cep telefonuma mesaj geldi hesabınızdan 37 dolar çekilmek istenmektedir diye. Tabi kredi kartı limiti olmadığı için çekememişler. Üye olan ya da olmak isteyenlere duyurulur !
Yer mi la Anadolu çocuğu :) ben bu sanal kart olayına ısındım. Sanal kart açmak için kredi kartı olmasına gerek var galiba demi? -
Hala üyeliği olan varsa şu python videolarına bi el atsın :)
-
ruhii bunu yazdıshock56 bunu yazdı
Yer mi la Anadolu çocuğu :) ben bu sanal kart olayına ısındım. Sanal kart açmak için kredi kartı olmasına gerek var galiba demi?Evet sanal kredi kartı için normal kredi kartın olması lazım. Şu anda bütün bankaları sanal kredi kartı hizmeti vermektedir.
Yalnız bu durumda sanal kredi kartımın limitini yükselttiğim zaman hesabımdan otomatik olarak parayı çekerler. Bunun için de sanal kredi kartını iptal ettim. Yeni bir sanal kredi kartı oluşturdum. Artık hesap numarası farklı başka bir sanal kredi kartım var :)
-
Bu arada bir haftalık üyeliğim boyunca çoğunlu adobe, javascript ve php olmak üzere 50 gb yakın veri çektim. Bunları yer yer paylaşmaya çalışacağım :)
-
shock56 bunu yazdı
Bu arada bir haftalık üyeliğim boyunca çoğunlu adobe, javascript ve php olmak üzere 50 gb yakın veri çektim. Bunları yer yer paylaşmaya çalışacağım :)
vay namıssızlar iyi atlatmışsın hocam adamları.Bu arada elindeki verileri upload edeceğin konuyu beklemedeyiz :D
-
hala üyeliği olanlar C++ videolarınada el atabilirler mi acaba :)
-
Dostlar,üye olurken 7 gün sonrasında otomatik çekim yapılacağı yazıyordu.Dikkat edin.