folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Lyoness (Harcadıkça Geri Kazanma Sistemi Bilen Duyan Kullanan?)

Lyoness (Harcadıkça Geri Kazanma Sistemi Bilen Duyan Kullanan?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2000853951324&oid=192771214101591&comments

böyle bir video gelmiş çok yakın bir arkadaşımdanspam degil kendisi göndermiş. harcadıkça alışveriş tutarının bir kısmı geri ödeniyormuş. gerçek mi mantıklımı bilgisi olan duyan kullanan varmı mürid yada müridelerimizden.yorumlarınızı esirgemeyin :) 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

iş bankası üstü kalsın gibi bişey çıkardı benziyor olabilirler

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

üye olup kartını alıyomussun yada online alışveriş yaparken kredi kartı bilgilerinle o siteden alış veriş yapıyomussun burasını anladım.misyoner birligi gibi bişeymi acaba bunlar ? ismi ve sembolü böyle andırıyor. lyon klübü vardır misyonerlerin onun gibi bişe mi bilmedigimden danısayım dedim.kullanan üye olan varsa yorumlarını almak isterim diye seetmiştim :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

walla benim aklıma olympic lyon geldi

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

lyons olcak pardon :D wardı ole bişeler ya kimse bişe bilmiyomu yaf :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

izmirde studyo 440 bu işi yapıyordu ama onlar şu anda nerde napıyor bilemiyorum. msn iletilerinde "lyoness ofisimizi açtık" vs.. yazıyordu..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

ala ala facede turkiye il grupları temsilcilikleri falanda var gibi gözüküyo ama güvenipte üye olamıyorum :S 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

araştırdım bıraz nette su kanıya wardım hoca konuyu baltalamak değil amacım ;

kimse bu dewirde sikemeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz .

şahsi fikrim (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

hacı bu netteki reklam siteleri gibi olmuş arkadaş getir o harcadıkca sen bonus kazan dio 
    he bide bu kartın kart aidatı olayı nedir nekadardır :)

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

bizim arkadaş baya ilgileniyor bununla. network marketing işte. üye olurken para veriyorsun bir miktar. üye buldukça, üyelerin üye buldukça daha çok kazanıyorsun satın aldıkça % bilmem kaçı kartına iade ediliyor falan oturup bu işle uğraşmak lazım. hiç bulaşmayın bu tip şeylere bence, sonları hayırlı olmuyor genelde.

edit: üye olurken 300 liradan 4.400 liraya kadar bir para veriyorsun ne kadar çok verirsen o kadar çok pozisyonun oluyor. pozisyon ne tam olarak ne bilmiyorum ama iyi birşey herhalde :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

üye olmak için 300 lira gibi bi tutar yatırmanız gerekiyor sanırım.sonra alışverişi çok yapan biri iseniz yaptıgınız alışverişlere göre ama heryerden değil banka hesabınıza % bilmem kaçını yatıyıyorlar.

www.harcagelsin.com

güvenilirmi orası tartışılır

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 17