Lyoness (Harcadıkça Geri Kazanma Sistemi Bilen Duyan Kullanan?)
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
araştırdım bıraz nette su kanıya wardım hoca konuyu baltalamak değil amacım ;
kimse bu dewirde sikemeyeceği eşşeğin önüne ot koymaz .
şahsi fikrim (:
-----------------------------ne güldüm ya :D yani mokoko şart :D
-
Arkadaşlar bu sisteme dahil oldum, 1 haftadırda çalışıyorum. İşler gerçekten iyi. Eğer sizde bunu ögrenmek, sunumuna katılmak isterseniz mailleşelim. İyi günler.
-
Sadece üst kadro kazanır, üst kadro olmak için para yatırmak ve sadece bu işle uğraşmak gerekir, sistemi çok iyi inceledim, uğraşmadım, uğraşmam vakit harcamanızı tavsiye etmem. Titan gibi midir diye soracak olursanız; hayır titan gibi değil ama masum bir oluşum da değil :)
-
Kesinlikle bu işi incelemek, sunumunda görmek gibi olamaz. Ve bu işe şimdiden 5 referans verdim. Burdan konuşmak çok sığ kalmaktadır. En azından bilmek isteyenler sunumuna gitsin arkadaşlar.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------bizim arkadaş baya ilgileniyor bununla. network marketing işte. üye olurken para veriyorsun bir miktar. üye buldukça, üyelerin üye buldukça daha çok kazanıyorsun satın aldıkça % bilmem kaçı kartına iade ediliyor falan oturup bu işle uğraşmak lazım. hiç bulaşmayın bu tip şeylere bence, sonları hayırlı olmuyor genelde.
edit: üye olurken 300 liradan 4.400 liraya kadar bir para veriyorsun ne kadar çok verirsen o kadar çok pozisyonun oluyor. pozisyon ne tam olarak ne bilmiyorum ama iyi birşey herhalde :D
-----------------------------İşin en bok kısmı pozisyon olayı zaten, bir tek kural işlemiyor onlarca kural işliyor sisteme dahil olmadan sistemi tam manasıyla anlayamıyorsun, dahil olmak için de bolca pozisyonun olması gerekiyor, eşini dostunu aklına gelecek herkesi üye yapıp kart veriyorsun onlar da lyoness kartlarını kullanabilecek yer arıyorlar, pozisyon ihracı gibi abidik gubidik şeyler de var. Üye işyeri olayı ayrı bir şey mesela kart dağıtabiliyorsun ve daha fazla pozisyon sahibi olabiliyorsun fakat üye işyeri olmak için de yine para ödemen gerekiyor :) ilk girdiğindeyse biz sizden para istemiyoruz diyorlar :D işiniz bu olacaksa tamam uğraşın ama normal çalışan iş güç sahibi insanlara göre değil, zaten ilk 30.000 den sonrası pek kazanamaz sistem bunu getiriyor içinde...
-
Katılıyorum bak bu söylediklerine. Kimse kimsenin babasının oğlu değil elbette.