LYS Çalışma Sırlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

harika ve çok doğru önerilerde bulunuyorsunuz teşekkürler tbt yi yanımda hissettikçe kazanma şansımında yüksek olduğunu hissediyorum ve moralim düzeliyor. İzmir de olan hocalarım varsa eğer onlarla iletişime geçmek isterim bana yardımcı olmak isterlerse çok iyi olur. Teşekkürler. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

bu yaz ıyı bı tatıl yap ondan sonra calıs derım

bosluk sınav puanını gördüm kötü değil ama eğer bu sene ilk girişin ve yerleşmeyeceksen sana böyle bişey yapmanı önermem.

yazdan kendini bişeler yapmaya alıştırmalısın ki en azından dersane birden başladığında uyum sağlayabilesin.

bende sürekli erteledim lise sonda seneye bida girerim dedim, sonra lise bitti yaz tatili geçsin sıkı çalışacam kazanacam dedim

sonra baktım çalışamıyorum ek yerleştirmede istemediğim bir bölüme yerleştim.

hala da burayıda mı bıraksam yeniden hazırlansam diye düşünüyorum :S

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Temelin sağlamsa kolay anlarsın konuları. ÖSS dediğin şey soru çözmekten ibaret, konunun yanında çözebildğin kadar çok soru çözeceksin.

Hepsi bu kadar. Bide bildiğin konuların değil bilmediğin konuların sorularına ağırlık ver.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

her konudan oturup test çözmüceksin tamam başlarda her konudan çöz de sonralarda bol deneme çöz bak ne tür yanlışlar yapıyorum her denemeden sonra mutlaka değerlendir kendi kendine şu tarz sorularda vakit harcıyorum kısa yolu varmı hocaya soriyim kısa çözmenin mantığını öğretsin diyeceksin

eksik olduğun yapamadığın konuları hafif konu anlatım çalışıp bol örnek çözeceksin, yetmezse birebir alıcaksın dershaneden

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

dersaneye gitmedim adam gibi dersde calısmadım hiç bişey yapmadım kısacası

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:

Bosluk bunu yazdı:

bu yaz ıyı bı tatıl yap ondan sonra calıs derım

bosluk sınav puanını gördüm kötü değil ama eğer bu sene ilk girişin ve yerleşmeyeceksen sana böyle bişey yapmanı önermem.

yazdan kendini bişeler yapmaya alıştırmalısın ki en azından dersane birden başladığında uyum sağlayabilesin.

bende sürekli erteledim lise sonda seneye bida girerim dedim, sonra lise bitti yaz tatili geçsin sıkı çalışacam kazanacam dedim

sonra baktım çalışamıyorum ek yerleştirmede istemediğim bir bölüme yerleştim.

hala da burayıda mı bıraksam yeniden hazırlansam diye düşünüyorum :S

bu sene ılk hocam gelen puan butun sınavlarım arasından en kotusunden de dusuk hıc böyle beklemıoyrdum bı sene daha calısmak zor sanırım bu sene inş biyerleri yazarım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2383 Toplam Mesaj: 17