LYS Sonuçları Saat 15.00‘Te Açıklanacak ( Kazananlar, Yerler, Üniler Genel Konu )
-
bu yaştan sonra okuycaz amk :D bilgisayar programcılığı uzaktan eğitim :)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi ara muhabbetini yapmıştık yazdın demek .. hayırlı olsun şimdiden :)) hangi üniversite ?
-
Adı, Soyadı AHMET YASİN TEKİN Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1491351 10 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı MF-3 527.922 (0,15 AOBP'Lİ) Kayıt Tarihi 05/09-09/09/2011 Kayıt Adresi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI - GÖRÜKLE YERLEŞKESİ 16059 BURSA -
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
-----------------------------Adı, Soyadı AHMET YASİN TEKİN Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 1491351 10 GENEL Puan Türü Yerleşme Puanı MF-3 527.922 (0,15 AOBP'Lİ) Kayıt Tarihi 05/09-09/09/2011 Kayıt Adresi TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI - GÖRÜKLE YERLEŞKESİ 16059 BURSA
Okul puani eklenmis haliyse cok dusmu uludag tip 532 idi gcen sene taban -
eskişehir osmangazi üni kimya
herkese hayırlı uğurlu olsun
-
Kazekage bunu yazdı:
Bilecik Üniverstesi Meslek Yüksek Okulu - Bilgisayar programcılığı
lan Keşke Vakıf yazsaydım tüm ezmeler %50 den fazla bursla girmiş :S
2. tercihlerde vakıf yazıp Burslu çıkma olayı varmı Bilen ?
-----------------------------okulu headbanger a sor o 2 yıl okudu. ama bilecik baya küçüktür sıkıcı gelebilir büyük şehire alışkınsan.
-
Fizik tedavi ve rehabilitasyon :)
-
mersin üniversitesi mütercim tercumanlık almanca .
Mersin üniversitesi hakkında yorum yapacak varmi veya bilgi tarzinda gidilesi bir okulmudur iyiidir kötümüdür bi aydınlatacak biri var mi :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Açık öğretim gelmiş :)) Kayıtlar nasıl yapılıyor lo bilenler bilgilendirirse sevinirim.Çok güzel yerleri kazanan arkadaşlar var.tebrik ederim.
-----------------------------Paranı yatırıp gerekli belgeleri hazırladıktan sonra bulunduğun yerdeki açıköğretim fakültesi bürosuna gidip orda yaptırıyorsun kaydını.
-----------------------------daha detaylı hocam.nereye para yatırıyoruz ? Yapmak gerekenleri anlatan bir yazı lazım bana.
-----------------------------http://www.acikogretim.net/#B.Kay%C4%B1t%20%C4%B0%C5%9Flemler
-
bigwave bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------bi ara muhabbetini yapmıştık yazdın demek .. hayırlı olsun şimdiden :)) hangi üniversite ?
-----------------------------afyon kocatepe :D ama DGS ye giricem hacı zor ama napalım ilk etapa diploma laım 2 yıllık kaç tane iş başvurum gitti onun yüzünden mını sikim :S