Lys'nin Bokunu Çıkardılar
-
slm arkadaşlar. bu lys ne olacak. ha bire başvuru süresini uzatıyorlar. ikişer gün uzattılar olmadı 5 gün eklediler şimdi de mayıs 31 e kadar son başvuru tarihi.la bu işin a.q ne olacak bu iş. ayın 20 sinde sınav var daha son başvuru tarihi belli değil. ilk seferde 500.bin dolaylarında müracaat vardı. kalıbımı basarımki para için uzatıldı. öğrenciler katılsın para gelsin hesabı. nyse asıl soruma geleyim sınava bu kadar az bir süre kala sınav giriş kartlarını ve merkezlerini anısl halledecekler aklım ondan kaldı.... öysm neinde bu kadar para göz olduğunu bilmiordum...
-
lys deme bana yaa mat2 deme dersane deme yarı salak sınıftan hiç bahsetme :|
ders çalışsınlar diye çocukları insan dışı bi yaratığa döndüren düzenin taa amnk ben... lan kıza dondurma yermsin diyorum hayır diyo neden diyorum "eh şimdi hasta masta olurum ders çalışamam sonra" :S amnk byle şeymi olur ya :D kim yıkıyo bunların beynini ... :Ç
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
lys deme bana yaa mat2 deme dersane deme yarı salak sınıftan hiç bahsetme :|
ders çalışsınlar diye çocukları insan dışı bi yaratığa döndüren düzenin taa amnk ben... lan kıza dondurma yermsin diyorum hayır diyo neden diyorum "eh şimdi hasta masta olurum ders çalışamam sonra" :S amnk byle şeymi olur ya :D kim yıkıyo bunların beynini ... :Ç
-----------------------------uehuehuehu ne akdrada tarijikomik bi olay hacı sistemin de boku çıkmış.. ya öğrenciler 2. sınıfta test çözmeye başlıor. inekl oluorlar resmen yaa inek.....
biz 8. sınıfa kadar test nedir onu bilmezdik....
-
Kpss uzadı mı bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadarı ile bugün sondu?
-
hacı eğitime açmamışsın konuyu dikkatimi çekti ?
bide microsoft math den anlıyonmu ya?çok işe yarar bişeye benziyoda kullanmasını çözemedim ? 4 bölü beş yazamadım daha ?
-
Beyler en son kaç sayısal oldu
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------+olarak
ösym allah kahretmesin seni ilk başvuru bitti 540bin kişimi ne başvuru yapmış bırak ulan kalsın 540binde herkes girsin bi üniversiteye
zten çift sınav yapıp paranın dibine vurdunuz daha ne kasıosunuz aalllahın belaları pezevenkler
-
+diyip ben de söcektim helal
-
KGD bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
ösym allah kahretmesin seni ilk başvuru bitti 540bin kişimi ne başvuru yapmış bırak ulan kalsın 540binde herkes girsin bi üniversiteye
zten çift sınav yapıp paranın dibine vurdunuz daha ne kasıosunuz aalllahın belaları pezevenkler
-----------------------------hacı ben kendimden geçtim bu rekamı görünce. ama ipneler doyarmı.. çift sınav yapcaklar bide her test başı 20 tl alıcaklar ya. süreyi uzat babam uzat en son 800. binlere geldi diye duydum bugün de 31 mart a kadar süre uzatıldı diye haber aldık. üstat boşuna dememiş
ösym dütümü yee...
-
İyice saçmaladılar seneye okullar 6 gün sınav gene 1 aşamalı lolcak dedi bizim rehberlik hocası
-
Aryan bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben kendimden geçtim bu rekamı görünce. ama ipneler doyarmı.. çift sınav yapcaklar bide her test başı 20 tl alıcaklar ya. süreyi uzat babam uzat en son 800. binlere geldi diye duydum bugün de 31 mart a kadar süre uzatıldı diye haber aldık. üstat boşuna dememiş
ösym dütümü yee...
-----------------------------hoca sorma tahmini 140bin sayısal dediler oh ddim güle oynaya makine müh.liğine girerim uzat babam uzat 2ye katlıcak yavşaklar
içimi biraz raatlatan şeyde ilk başvuru tarihinde başvurmayan adamlardan bi cacık olmaz sıralma yine değişmez hayırlısı artık
bu yavşaklara kelimeler kifayetsiz kalır