Lys'nin Bokunu Çıkardılar
-
Hocam bizim rehberlikçide aynı şeyi söyleyip duruyo sizi oraya sokcaz sizi buraya sokcaz açıkta kalmıcak bu sene kimse.Bize cumartesi günü 210 kişi gircek sayısaldan dedi kontenjan 135 binmiş heralde.
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bizim rehberlikçide aynı şeyi söyleyip duruyo sizi oraya sokcaz sizi buraya sokcaz açıkta kalmıcak bu sene kimse.Bize cumartesi günü 210 kişi gircek sayısaldan dedi kontenjan 135 binmiş heralde.
-----------------------------yok hocam geçen sene kütahya mak.müh. sıralaması 135binküsürmüş
kontenjan 135bin olamaz kanımca
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam geçen sene kütahya mak.müh. sıralaması 135binküsürmüş
kontenjan 135bin olamaz kanımca
-----------------------------haklısın hoca orman mühendisiği 205binle alıyor ama hoca bana burdan orman mühendiliğini kazandım kimya fizik kazandım diye gelmeyinde demişti onu atladım :) harbiden bi yere sokcak beni :D:D bu arada hacettepede okuyan varmı ?
-
zaten bir araştırma yapmışlar uzamnlara sorulmuş bu sistemi nasl değerlendriyorsunuz diye
ortak cevap. sistem her nekadar öğrencilerin lehine olsada amaç para kazanmakatan başka bişey değil...
ama salakların hesap edemediği şey şu. puanları düşük gelenlerin lys ye katılmak istemyecekleri. zaten o yüzden ilk müracaatta 520 bin kadar geldi. baktılar işler kesat
uzat babam uzat... zavallı öğrencilerde balıklama atladı bu tuzağa... puanı 181 adam hukuk okycam dior.. işe bak
-
Komik bir durum yıl 2005 öss 2 aşamalı sisteme geçti (yani mat2) tüm öğrenciler cortayı çekti o sene olanlardan bir örnek
Mekan şimdiki dershanem hocanın anlattığına göre 300 lük puan diliminde 185 alıp barajı aşmayı başaran bir arkadaş hocaya gitmiş ben orman mühendisi olcam demiş tamam artvin ktü falan yazalım demiş yok demiş itü istiyorum (yada istanbuldaki bir üni en yükseği orman mühendisliklerinde) işte her neyse hoca çocuk istyo diye yazmış sonuç çocuk şuan orda sanırsam.En dumur olanı ise 185 le adam itüye girdi 184.99 alan adam barajı geçemedi
-
çakıyım böle sisteme zten bombok olan sistemi iyice bok etmeyi başardılar bu sene karambole çok adam gider ilk 5 tercihi uçuk yapıcam belli mi olur ak
-
Bende öyle yapcam xD hocada öyle yapın diyo değişim senelerinde herkez bala g.te bi yere giryo zaten
-
Beyler suan kac bin sayısal var?.ben 300 duydum.kaynak verebilirmisiniz.
-
hocam 800bin kişi başvurduysa şuan
300bin olmaz sanmıorum dil bölümünden sonra en az sayısaldan giren olur
bende nette bakındıydım bişey bulamadım
-
bu bala göte ayakları ilk 15binde değişmez dimi ? yani geçen sene 15 in olan yine aşağıyukarı 15-16 ile alır herhalde