Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam acıkavun diye bir bitki var. Bunun suyunu içme suyuyla seyreltip burnuna çek, iyice çek. Bir kaç defa. Bir gün boyunca felaket burnun akar. Ertesi gün beynin erise akmaz yani o derece. Tabii bir gün kaldı zaten. Riske girer msn bilmem. Ama acıkavun her zaman için aklında bulunsun :)
-----------------------------hocam o sinüzit için.ayrıcada çok tehlikeli,alerjisi olanlarda ölüme sebebiyet bile veriyor.
Hadi ya bunu bilmiyodum hocam sağolasın dikkat etmek lazım. -
öksürüğün geçmesi için böğürtlen reçeline limon sıkıp içebilirsin kesin çözümdür garanti geçiyor. acil şifalar diliyorum
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
Hocam acıkavun diye bir bitki var. Bunun suyunu içme suyuyla seyreltip burnuna çek, iyice çek. Bir kaç defa. Bir gün boyunca felaket burnun akar. Ertesi gün beynin erise akmaz yani o derece. Tabii bir gün kaldı zaten. Riske girer msn bilmem. Ama acıkavun her zaman için aklında bulunsun :)
-----------------------------hocam o sinüzit için.ayrıcada çok tehlikeli,alerjisi olanlarda ölüme sebebiyet bile veriyor.
-----------------------------evet çok zararlı oldugunu duymuştum biz buna patlıyan karpuz diyorduk :D
-
bence seni etkilese etkilese grip değil gribin psikolojisi etkiler.
-
eşofmanlarını giy çık dışarı 5 km koş. vucudunu çalıştır. tembel teneke seni :)
-
önce bi sakin ol bak bende pazar günü girecem daha gireceğim dersi bilmiyorum o kadar sakinim ha dededen falan da miras yok yani
-
merocaine boğaz pasdili
redoxon tablet (suya atılarak kullanılıyor, çinkolusunu tavsiye ederim)
supradyn
bunların yanında bol bol çay iç. yeşilçayı tavsiye ederim. ayrıca mümkün olduğunca fazla terle. Yorganı çek üstüne uyu, Haziran da biraz yardım eder, terlersin, bişeyin kalmaz.
-
Şunu da söyleyeyim halısaha maçı yapmak çok iyi geliyor. Bir hafta süründüm sonra bi maç yaptık bi duş aldım bomba gibi oldum ertesi gün.
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------önce bi sakin ol bak bende pazar günü girecem daha gireceğim dersi bilmiyorum o kadar sakinim ha dededen falan da miras yok yani
pazar günü tarih sınavı var hocam :D