folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.

Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hacılar bütün sene çalıştım didindim zaten mezunum 2. hazırlanışım lysye 2 gün kala hasta oldum. Boğazlarım acıyo burun akıyo. Biraz da ateşim var. Doktora gitmek istemiyorum gidersem antibiyotik dayayacak 1000likten aşağı da vermiyor. Antibiyotikler de motoru bozuyo sınav günü öyle bir şey yaşarsam daha bela olacak. İğne olayı falan da sakat. Doğal yollardan kendimi cumartesi sabahına zımba gibi kaldırmam lazım. Ihlamura abandım doğal antibiyotik özelliğinden dolayı limonmuş zencefilmiş falan kökledim bildiğiniz bu sıcakta full çay çorba içiyorum amk.

Bildiğiniz sağlam yöntemler varsa cumartesi sabahına beni iyi yapacak bir şeyler önerirseniz sevinirim. Annenize babaannenize anneannenize bi telefon açın sorun size zahmet. Yardıma ihtiyacım var :|

Saygılar.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacılar bütün sene çalıştım didindim zaten mezunum 2. hazırlanışım lysye 2 gün kala hasta oldum. Boğazlarım acıyo burun akıyo. Biraz da ateşim var. Doktora gitmek istemiyorum gidersem antibiyotik dayayacak 1000likten aşağı da vermiyor. Antibiyotikler de motoru bozuyo sınav günü öyle bir şey yaşarsam daha bela olacak. İğne olayı falan da sakat. Doğal yollardan kendimi cumartesi sabahına zımba gibi kaldırmam lazım. Ihlamura abandım doğal antibiyotik özelliğinden dolayı limonmuş zencefilmiş falan kökledim bildiğiniz bu sıcakta full çay çorba içiyorum amk.

Bildiğiniz sağlam yöntemler varsa cumartesi sabahına beni iyi yapacak bir şeyler önerirseniz sevinirim. Yardıma ihtiyacım var :|

Saygılar.

DERDİNİ DOKTORA ANLAT yardımcı olcaktır

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Sağlık ocağına gittim antibiyotik tribine girdi hemen augmentin 1000i yazdı ben almadım o ilaç motoru bozuyor dediğim gibi.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Sağlık ocağına gittim antibiyotik tribine girdi hemen augmentin 1000i yazdı ben almadım o ilaç motoru bozuyor dediğim gibi.

o zaman alkol alacaksın biraz gevşetir o seni :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

havalar zaten sıcak hacım terle terleyebildiin kadar yorgan döşek yat.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    ben parmağımı kesmiştim yaptık ettik yani :) şu an sadece sakin olman lazım.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

aga alt tarafı grip amma abartmışsın , git yorganı çek üstüne sağlam şekilde bı terle bıde gıt hastaneye söle böle böle derdını sana bı serum caksınlar bı nanen kalmaz ama allah askına o burun akıntına çözüm bul sınavda fışıtı fışıtı burnunu cekenlere cok uyuz olurdum sırayı yedıttıresım gelırdı sıanvda (:

geçmiş olsun paşam .. 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

güneşin altına çık güneşlen rüzgarsız bi yer olsun ama terle baya rahatlarsın 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

Hacım gece yatmadan önce bi güzel ıhlamur yap 2 bardak iç sonra gir yataga ört üstünü sıkıca sabaha kadar bişiyin kalmaz. 

Bende işe yarıyo valla

I dont care.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam gerekirse burnunu üstüne silersin hiç çekinme öss bu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

geceleri bal limon karabiberi karıştırarak 4-5 yemek kaşığı ye yatmadan önce. 2 gün boyunca da 2 tane bir gramlık antibiyotiklerden çak. 

sınavdan bir gün önce de antibiyotikten 5 saat sonra bir küçük rakı iç.

hem bir gece önceden temiz bir uyku çekersin hemde cigerleri temizler rakı.. sınav sabahı kendini çok iyi hisedeceksin.

tabi lan
Toplam Hit: 3068 Toplam Mesaj: 40