Lys‘Ye 2 Gün Kala Grip Oldum. Lütfen Bir Şeyler Önerin.
-
Hacılar bütün sene çalıştım didindim zaten mezunum 2. hazırlanışım lysye 2 gün kala hasta oldum. Boğazlarım acıyo burun akıyo. Biraz da ateşim var. Doktora gitmek istemiyorum gidersem antibiyotik dayayacak 1000likten aşağı da vermiyor. Antibiyotikler de motoru bozuyo sınav günü öyle bir şey yaşarsam daha bela olacak. İğne olayı falan da sakat. Doğal yollardan kendimi cumartesi sabahına zımba gibi kaldırmam lazım. Ihlamura abandım doğal antibiyotik özelliğinden dolayı limonmuş zencefilmiş falan kökledim bildiğiniz bu sıcakta full çay çorba içiyorum amk.
Bildiğiniz sağlam yöntemler varsa cumartesi sabahına beni iyi yapacak bir şeyler önerirseniz sevinirim. Annenize babaannenize anneannenize bi telefon açın sorun size zahmet. Yardıma ihtiyacım var :|
Saygılar.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Hacılar bütün sene çalıştım didindim zaten mezunum 2. hazırlanışım lysye 2 gün kala hasta oldum. Boğazlarım acıyo burun akıyo. Biraz da ateşim var. Doktora gitmek istemiyorum gidersem antibiyotik dayayacak 1000likten aşağı da vermiyor. Antibiyotikler de motoru bozuyo sınav günü öyle bir şey yaşarsam daha bela olacak. İğne olayı falan da sakat. Doğal yollardan kendimi cumartesi sabahına zımba gibi kaldırmam lazım. Ihlamura abandım doğal antibiyotik özelliğinden dolayı limonmuş zencefilmiş falan kökledim bildiğiniz bu sıcakta full çay çorba içiyorum amk.
Bildiğiniz sağlam yöntemler varsa cumartesi sabahına beni iyi yapacak bir şeyler önerirseniz sevinirim. Yardıma ihtiyacım var :|
Saygılar.
-----------------------------DERDİNİ DOKTORA ANLAT yardımcı olcaktır
-
Sağlık ocağına gittim antibiyotik tribine girdi hemen augmentin 1000i yazdı ben almadım o ilaç motoru bozuyor dediğim gibi.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Sağlık ocağına gittim antibiyotik tribine girdi hemen augmentin 1000i yazdı ben almadım o ilaç motoru bozuyor dediğim gibi.
-----------------------------o zaman alkol alacaksın biraz gevşetir o seni :)
-
havalar zaten sıcak hacım terle terleyebildiin kadar yorgan döşek yat.
-
ben parmağımı kesmiştim yaptık ettik yani :) şu an sadece sakin olman lazım.
-
aga alt tarafı grip amma abartmışsın , git yorganı çek üstüne sağlam şekilde bı terle bıde gıt hastaneye söle böle böle derdını sana bı serum caksınlar bı nanen kalmaz ama allah askına o burun akıntına çözüm bul sınavda fışıtı fışıtı burnunu cekenlere cok uyuz olurdum sırayı yedıttıresım gelırdı sıanvda (:
geçmiş olsun paşam .. -
güneşin altına çık güneşlen rüzgarsız bi yer olsun ama terle baya rahatlarsın
-
Hacım gece yatmadan önce bi güzel ıhlamur yap 2 bardak iç sonra gir yataga ört üstünü sıkıca sabaha kadar bişiyin kalmaz.
Bende işe yarıyo valla
-
hocam gerekirse burnunu üstüne silersin hiç çekinme öss bu
-
geceleri bal limon karabiberi karıştırarak 4-5 yemek kaşığı ye yatmadan önce. 2 gün boyunca da 2 tane bir gramlık antibiyotiklerden çak.
sınavdan bir gün önce de antibiyotikten 5 saat sonra bir küçük rakı iç.
hem bir gece önceden temiz bir uyku çekersin hemde cigerleri temizler rakı.. sınav sabahı kendini çok iyi hisedeceksin.