M-16 A1 Amerikan Piyade Tüfeğini Tanıyalım....
-
eniyi keles bence kalasnikof yani suda camurda heryuerde ates eder camurun icinde denemisler bu silahi yine calismis bence keles daha iyi counter da bile 1 mermiyle adami olduruyordum 2 mermi kesin gidiyordu
-
bu 2. maddede yazan şeyi anlamadım. YARI ve SEMİ olarak ateş eder demişsin.bunlar aynı şey değilmi a.q.semi ve oto diyecektin sanırım.kek mi sandın milleti.hazırlarken daha özenli ol.
-
ya bence çok güzel silahlar bu silahları ne kullandım nede gerçekte gördüm.ama benim dikkatimi şu çekti bu silah çok hafifi bir de suda çalışıyor tmm suda çalışıyor ama suda mermi gitmez ki?
giderse en fazla 1 metre 2 metre diye düşünüyom arkadaşlar yanlıssam beni uyarın lütfen.şüphesiz aramızda çok bilgili insanlar var. teşekkür ederim saygılar
-
waLLa onu bunu biLmem ben 2.Dünya Savaşındaki siLahLarı
-
walla ben onu bunu bilmem. 2.dünya savaşındaki amerikan ingiliz rus ve alman silahlarına bayılıyorum ve hiç bir silahla değişmem.size bi tavsiye call of duty oynayın silahlar tıpatıp aynısı ve gücleride aynı.Bence denemeden laf sölemeyin :P
SİLAHLARIN TANITIMLARI
Silahlar Amerikan Silahları
Tüfekler
M1A1 Carbine: .30 Kalibrelik yarı-otomatik, orta mesafeli, ağır ateş hızı, orta hasarlı.
M1 Garand: Yüksek hasar verir ve isabet oranı yüksek.Uzun mesafeli,orta ateş hızı.
Springfield: Springfield M1903 İspanya-Amerika savaşından sonra geliştirilmiş,4x zoom kapasiteli sniper.Uzun mesafe ve ağır hasar.
Otomatik Silahlar
Thompson: .45 ACP mermi.Uzun mesafelerde etkisiz olsa da yakın çatışmada son derece etkili bir silah. Seri ateş ve ağır hasar.
BAR(Browning Automatic Rifle): Uzun mesafeli ve ağır hasar.Yüksek isabet oranı gibi avantajların yanında ağır hareket dezavantajı var.
Rus Silahları
Tüfekler
Mosin-Nagant/Scoped Mosin-Nagant: Ağır hasar,yüksek isabet oranı.Tek vuruşta düşmanı öldürebilen son derece etkili bir silah.Yakın çatışmada kullanışsız.
Otomatik Silahlar
PPSh: 71’lik şarjör, çok seri atış hızı.Yakın çatışmada son derece etkili.Orta hasar, uzun mesafede fazla etkili değil.
İngiliz Silahları
Tüfekler
Lee-Enfield: 1907’de üretilen ve 1. Dünya Savaşı’nda kullanılan,uzun mesafeli,ağır hasarlı etkili bir silah.
Otomatik Silahlar
Sten: 9 mm lik otomatik silah.Orta hasarlı ve son derece seri atış hızı.Yakın çatışmada etkili.
Bren LMG : Yakın ve uzak çatışmada son derece etkili bir silah. Kısıtlı hareket imkanı tek dezavantajı.
Alman Silahları
Tüfekler
Kar98k/Scoped Kar98k: İsabet oranı yüksek ve ölümcül.Uzun mesafelerde etkili.Ağır ateş hızı.
FG42: Dürbünlü otomatik silah dersek ne kadar etkili bir silah olduğunu tahmin edebilirsiniz. Seri ateş hızı ve ölümcül. Ağır hasar. Hızlı hareket imkanı.
Otomatik Silahlar
MP40: Orta mesafeli ve hasarlı.Seri hareket edebilme ve ateş imkanı.
MP44: Uzun ve kısa mesafede kullanılabilen, ağır hasarlı otomatik silah. Ağır hareket edebilme yanında atış hızının da seri olduğu söylenebilir. -
m16 a2 ile keleşe karşılaştırabilirsiniz ama bence daha iyi tabi modeline gore m16 a2nin 3 modeli olur m16a2 rifle , m16a2 karabine, m16 a2 komando. rifle modelinin namlusu uzun olduğu için daha guçluddur diğerleride pratiktir keleşten iyi bence ozel harekatçıların kullundığı silah nede olsa
-
yaw sunu anlamıyorum teroristler genellikle keleş kullanıo özel timler m4a1 vs. vs. bahsedilen silahları kullanıyor. Neden boyle bir durum var. keleş daha ucuz ve hasarı düşük , diğer silahlar pahalı ve hasarı yüksek olduğu içinmi ?
-
eniyi keles bence kalasnikof yani suda camurda heryuerde ates eder camurun icinde denemisler bu silahi yine calismis bence keles daha iyi counter da bile 1 mermiyle adami olduruyordum 2 mermi kesin gidiyordu
be_cool krdeş bole demiş ama bilmeden konuşmayalım lütfen auto bi basışta hepsini sallar semi ise her basışta tetiğe 3 er tane anladınız mı sayın kardaşlar........ -
bak coas13tr kardeş auto tetiğe bir basışta hepsini sallar semi ise tetiğe tek basışta 3 er tane anladın mı canım kardeşim
-
resim gerçek değil