Mac Os İşletimi Hakkında
-
Mac os işletim sistemini bulabilirmiyim ?
normal bir pc ye kurabilirmiyiz?
-
club_hack bunu yazdı:
-----------------------------Mac os işletim sistemini bulabilirmiyim ?
normal bir pc ye kurabilirmiyiz?
-----------------------------mac os i$letim sistemleri sadece apple ürünlerinde calı$tırılabilri. emülatörler yardımıyla normal pc ye kurabilr misin bilmiorum ama kursanda pek verim alabileceini dü$ünmüorm.
-
bende kurmayı düşünüyorum :/ kullanan varsa yardımcı olması çok iyi olur
-
pc'nin sağlam bi donanımı olsa ii olur mac os grafikçilerin tercihidir bilirsin
apple pc alırsan içinde hazır oluyo :) çok kral ama yani hem fiyatı hem apple :|
-
Linux den çok Unix mimarisi kullanır.
Evindeki pc ye kurulmaz.Emilatörler dışında.intelin bazı işlemcilerinde çalışıyormuş yanlız tedaylı bilgi için wiki'ye bakın. -
http://www.sontrend.com/showthread.php?t=12436
resimli kurulumunu vermiş bi arkadaş.
-
x86 mimarisine uygun macosxler mevcut şu an. çek torrentden, kur. donanım uyumunada bak.
-
bence mac osx kullanmak bundan sonra şart oldu kendimce nedenlerinden biri normal windowsu msn -internet - vb benzeri basit şeyler için kullanıyorus az çok hepimiz
ama orda sanırım olan editör programlarla daha çok şey yapabiliriz şahsen.
Bir diger konuda mac osda php gibi web programlama dillerinde bişiler geliştirme şanşımız var mı?
-
hoca ben is yerinde genelde mac kullaniyorum. Pc ye mac kurmaktansa mac e windows kurmak daha mantikli yani cok hata ve uyari aliyorsun ama zaten grafik yapicaksan onda bi hata cikmaz. Corel Draw sorunsuz calisiyor. Tik bile demedi daha.
-
peki unix tabanlı oldugu için php de çalışma fln yapabilirmiyiz?
-
club_hack bunu yazdı:
-----------------------------peki unix tabanlı oldugu için php de çalışma fln yapabilirmiyiz?
-----------------------------