Mac Os İşletimi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    macbook larin fiyati gun gectkce dusuyor. ve amerikada felan cok daha ucuza. ufacik macbook tan aldigimiz performansi saglam pc lerden alamiyoruz. Agir geldimi pc kilitlenir hata verir. Oysa mac banamisin demez. Cok agir gelirse bile yine kilitlenmez uzun sursede yapar yapicani

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uunal
    uunal's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    macbook larin fiyati gun gectkce dusuyor. ve amerikada felan cok daha ucuza. ufacik macbook tan aldigimiz performansi saglam pc lerden alamiyoruz. Agir geldimi pc kilitlenir hata verir. Oysa mac banamisin demez. Cok agir gelirse bile yine kilitlenmez uzun sursede yapar yapicani

Kaç senedir mac kullanıyorsun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    hoca ben uzun yillardir grafik tasarimla ugrasiyorum. Ama bugune kadar is yerlerinde hep pc oldugu icin pc kullaniyodum. tabi buda yavas yavas degisiyor. Sonra yurt disina geldim burda yari pc yari mac kullaniyor reklam atolyeleri. tr deyken 3-4 ay kullanmistim burdada 8 aydir kullaniyorum. Zaten ps olsun adobenin diger programlari olsun mac te kesinlikle cok daha iyi performans veriyor. mutlaka pc yle yarisabilecegini sanmiyorum cunku o kadar donanim kartlar olsun makineler bagliyosun pc ye mac e sen baski makinesi baglayamiyosun mesela baglamak icin ayri bi aparat alman gerekiyor. ama dedigim gibi bu isi yapicaksan grafik isiyle ugrasicaksan kesinlikle mac derim !!! zaten onumuzdeki 1-2 hafta icinde macbook aldim alicam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uunal
    uunal's avatar
    Erkek
    yok ya aslında biraz daha web tabanlı işler için daha iyi olcagını sanıyorum mac'in şahsen daha professionel grafik tasarımları çıkabilir + c++ c php gibi çalışabilecegim bir platformda olursa onun içinde tabiki kaçmaz bir nimet mac sence almalımıyım?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

club_hack bunu yazdı:
    yok ya aslında biraz daha web tabanlı işler için daha iyi olcagını sanıyorum mac'in şahsen daha professionel grafik tasarımları çıkabilir + c++ c php gibi çalışabilecegim bir platformda olursa onun içinde tabiki kaçmaz bir nimet mac sence almalımıyım?

Bunlarda çalışabilirsin aynı zamanda Object-C diye Cocoa mı ne diye 2 tane abidik dilide var aynı zamanda Java C/Cpp php'de sorun yaşıcagını sanmıyorum C# kasarım dersen Mono var ama Windows gibi degil ve biraz geriden geliyor.Şahsen yazılımla ugraşıcaksan uzun render süreli grafik yapmıcaksan Pc daha iyi secim

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    valla gucun varsa bi tane macbook al derim 900 euro civari. ama tabi yine sana kalmis pc de isini fazlasiyla gorebilir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek
    Ben bir tane indirdim linkte for PC yazıyordu asus notebookta kurmayı denedim fakat harddiskmi görmedi çokta uğraşmadım. araştırır link i gönderirim

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
Toplam Hit: 2331 Toplam Mesaj: 18