Mac Sonuclandı(Turkiye Yunanistan)
-
Şenol Güneş ne güzeldi yaw
-
Volkan ve Aurello disinda futbolcu yoktu sahada ,Terim'e birsey demiyorum ipne oglu ipne ,bide bazi mallar hala imparator diye bagiriyorlardi ,bizim millet cok saf la...
-
Bosna Hersek konusunada yazdım..
Bu takım bizimle dalgamı geçiyo? Biz kalkmışız stadı mahşer yerine çevirmişiz,Yunanistan sahaya çıkmadan tırsmış,bizimkilerin yaptığına bak..Yav geri versinler bunların bağışladığı parayı...
Ben faturanın Fatih Terim'e kesilmesinden yana değilim.Adam taktik olarak kuruyo ama elindeki elemanlar vasat..Daha doğru düzgün pas atıp,orta yapamıyolar,adam gibi koşmuyolar...Fatura Fatih Hoca'ya değil sahadakilere kesilmeli...
-
fatih hoca mac oncesinde kizinin savunmasini yapiyor , medyaya karsi egosunu tatmin etmeye calisiyor.. birlik olma zamani demiyor?
el kol hareketi yapan emreyi kaptan cikartiyor?
hakan sukur ve tumeri kurtarici olarak aliyor, ayaklarina top deymiyor?
sofor arabayi suremiyorsa , yolcular ne yapsin ?
serserinin tavirlari takimin ruhunu bozdu, dev aynasindan bakiyor kepaze,
tekerlek kirildi, ne faturasi.. yeni bir sayfa acilsin terim dersini aldi, sinifta kaldi!
-
aurelio yu alkışlamalarındaki amaç güzel oyun değildi!..derin bir espirisi vardı olayın..bu adam sizden daha Türk der gibiycesine bir tavırdı taraftarın yaptığı..
bu ruhsuzlukla bir s2m olmaz..hani şehitlerimize şehit ailelerimize armağan edilecek galibiyet!..
inanılmaz moralim bozuldu..ziktir et dicem diyemiyorum..
yunan ibneleri istanbul'u galibiyetinizle fethedin diyorlardı..bir nevi dediklerini yaptılar..her ne kadar futbolda olsa işin politik,kültürel,tarihi,sosyal bir boyutu var!..üstelik şu zamanda,morale bu kadar cok ihtiyacımız varken..diyecek başka bir şey bulamıyorum..
1-terim istifa
2-takıma ruh getirecek saldırgan futbolcular gelmeli
3-sami yen gibi tam anlamıyla futbolcuları ateşlemeyen bir stad yerine saraçoğlunda oynanmalı bu tarz maçlar!..
4-para için değil,prim için değil!..kanın için oynamalısın canım Türkiyemin güzel takımı..
5-onu bunu Türk yapıp oynatmaya çalışmayın!..alın sakaryanın alibeyköyün topçusunu oynatın..eminim daha ruhlu oynarlar!.. -
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
aurelio yu alkışlamalarındaki amaç güzel oyun değildi!..derin bir espirisi vardı olayın..bu adam sizden daha Türk der gibiycesine bir tavırdı taraftarın yaptığı..
bu ruhsuzlukla bir s2m olmaz..hani şehitlerimize şehit ailelerimize armağan edilecek galibiyet!..
inanılmaz moralim bozuldu..ziktir et dicem diyemiyorum..
yunan ibneleri istanbul'u galibiyetinizle fethedin diyorlardı..bir nevi dediklerini yaptılar..her ne kadar futbolda olsa işin politik,kültürel,tarihi,sosyal bir boyutu var!..üstelik şu zamanda,morale bu kadar cok ihtiyacımız varken..diyecek başka bir şey bulamıyorum..
1-terim istifa
2-takıma ruh getirecek saldırgan futbolcular gelmeli
3-sami yen gibi tam anlamıyla futbolcuları ateşlemeyen bir stad yerine saraçoğlunda oynanmalı bu tarz maçlar!..
4-para için değil,prim için değil!..kanın için oynamalısın canım Türkiyemin güzel takımı..
5-onu bunu Türk yapıp oynatmaya çalışmayın!..alın sakaryanın alibeyköyün topçusunu oynatın..eminim daha ruhlu oynarlar!..
-----------------------------abi boşversene walla aurello dışında herkes bitikti... türk asıllı olmayan bi o wardı.. yinede 11 yunana karşı en cok sawasan adamdı...ha bide volkan war tabi....
-
kurtarıcı olarak hakanı tümeri alıyo demişsiniz ama tümer bizi defalarca ipten kurtardı tabi beşiktaşta banko oynadığı dönemlerdi ama genede kalite bi futbolcudur hakanı kenarda oturtup gkhan ünal gibi bi kazmayı oyunda tutmak daha büyük bi yanlış hakan ın kramponları gökhandan çok iş yapar nasıl gol kralı oldu anlamıyorum adam tam bi angut hele ilk yarının sonlarında topu orta sahadan alıp ceza sahası önünden tuncay bomboşken dışarıya vurduğu topta bildiğim tüm küfürleri ettim...
kısaca terim istifa adamın artık kazanıcağı bişey yok başarıya prestije paraya doymuş olsa da olmasa da fark etmiyo adama...
-
bidaha milli maç izlemem yaw! aç tvyi izle chalsea-real madrid- barca.. v.s. gözün futbola doysun! gerisi boş arkadaş. Adamların umrunda değil. herifin önünden top geçiyo öküz gibi izliolar topu! yunanların hakketiği maçtı ve adamlar adam gibi oynayıp aldılar maçı bukadar! son söz ;aç tvyi izle chalsea-real madrid- barca.. v.s. gözün futbola doysun!
-
Sanma Hesap Sorulmaz Bi gün yunan İt'inden..! mafettiler rezaletiz aq :s
-
yenilicez dedim amk top çewirecek adam yok doğru dürüst forvetler desen sanki cinsel ilişkiden çıkmışlar depar atamıyolar sonuç adamlar geldi koydu :|