Mac Sonuclandı(Turkiye Yunanistan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    hagi yi şimdi türk yapıp oynatsan hepsinden daha iyi oynar.terimde az maç kazanmadı onun sayesinde.Türkiye de ya yetenekli oyuncu kalmadı yada artık terim miladını doldurdu.bye bye hepiniz...

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

taraftar ii sabretti bizim mahallenin çocuklarını sahaya koysalar daha iii top oynarlar

nerde dünya kupasındaki takım.ama Aurello yu tebrik ediyorum adam süper oynadı taraftarda bunun farkına vardı.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Dkn: O dediğin teknik direktörü 10 yıl tutan takımlar hiç bu kadar ezik oynamıyo.. Şayet oynadıysa teknik direktör kendi istifa ediyo.

Fatih Terim kendisi diyo ilk defa tribünlerden istifa sesleri geldiğini duydum diye. Tabi başarısızlık sadece Fatih Terimde değil onun kadar futbolcularında a.q.. Bu kadar mı ruhsuz oyanınır. Hemde yunanistana karşı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Hakan Sukur Fosil oldu hala sahaya suruyor olacagi bu ben bile fatih terimden daha iyi ilk 11 kurarim katrani ezsen olurmu seker .........

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
Toplam Hit: 5280 Toplam Mesaj: 35