Maça Azerbaycan Bayrağı Sokmak Yasaklandı
-
Sinirden kuduruyorum şuan , çakma one munite kahramanı maça Azerbaycan bayrağı sokmamızı yasakladı.maça daha 4 gün var böyle giderse azerbaycanlıların girmesinide yasaklıcaklar .Düşünüyorum Azeri Bayrağı yasaklanıyor.Türk Bayrağı Azerbaycan'da yasaklansa üzülmez miyiz?Bu .bneler olay çıkmasın diye önden akp yandaşlarını sokucaklardır.Ne hayaller ile hazırlanıyoduk maça ama hükümet yine önümüze taş koydu .Soğudum maçdan heves meves bırakmadılar. Bence maçıda sattılar kapının açılması şerefine maçı ermenilere vericekler.
-
Azeri gardaşlarım çok üzülmüş bu duruma.Haklılar gardaşlar, haklılar yoldaşlar.Biz akp'yi biliyordukta onlar yeni öğrendiler.Aynı şeyi onlar bize yapsalardı bir kalemde silerdik adamları.Yazık gerçekten.Yolda gördükleri herkese bu olayı soruyorlarmış azeriler.Kulaklarına inanamıyorlar.Haklılar gardaşlarım.
-
Bunlar Ermenilere de açılım verirse şaşırmayın yakında.
-
%48 lerin zaferi..
-
çakma one munite kahramanı << beni katma hocam :W
-
az önce arkadaş söyledi , içerde 3000 kişilik sivil polis görev alıcak, teksas amigolarını çağırıp özel görüşmüşler maça bayrak sokulmucak yazı pankart felan sokulmıcak . Ne olursa dışarda olur içerde bir dalga olmaz içine ettiler. Rezillik resmen,
-
Her ONEMINUTE senin gibi olsa keşke :W
-
Taraftar derneklerinin çok iyi organize olmasıyla maça binlerce Azerbaycan bayrağı sokulabilir. Münferit olarak açılacak bayraklarda içeri alınma durumları yaşanacağından toplu olarak organize olmak en iyisi. Sayı ne kadar çoğalırsa müdahale edilmesi de o kadar zorlaşır. Hem de iyi bi tepki verilmiş olur...
-
Is taraftarda biter , Texas a kalmis gerisi.

-
mümkünse xrte ermeni formasıyla gelsin maça.yakışır.
Bu ulus, utanmak için yaratılmış bir ulus değildir. Övünmek için yaratılmış, tarihini övünçlerle doldurmuş bir ulustur.
-
texasdan bi azeri performansı bekliyoruz bu maçta, gerekse bayrak,gerekse tezahürat olarak
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 26