Maça Azerbaycan Bayrağı Sokmak Yasaklandı
-
istense bizim taraftarlar orayı yıkarlarrr ama bu sefer cemyılmazın yıkarlar deil başlarına yıkarlar....
türkiye savaşarak kazandığı 2 metre toprağı her zaman masada kaybetmeye mahkum ahh ahh atam sen kalkta ben yatam :/
-
Türkiye ile Ermenistan arasında Bursa'da oynanacak karşılaşmada Azerbaycan bayrağı yasağı kaldırıldı. Vali Harput, Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu'na böyle bir yasağın söz konusu olmadığını söyledi.
Bursa'da oynanacak olan Türkiye-Ermenistan maçındaki bayrak krizi son buldu. Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu'nu makamına davet eden Vali Şahabettin Harput, Azerbaycan bayrağıyla ilgili bir kamuoyu baskısının olduğunu, bu yasağın asılsız olduğunu söyledi.
Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, yaptığı açıklamada, "Vali Bey, Azerbaycan bayraklarının stada sokulması ile ilgili beni makamına çağırdı. Bana, 'Bizim Azerbaycan bayraklarını stada sokmama gibi bir teşebbüsümüz olmadı. Söylenenler yanlış anlaşıldı. Bizim için Türk bayrağı da aynıdır, Azerbaycan bayrağı da. İstediğiniz kadar Azerbaycan bayrağını stada getirebilirsiniz. Biz herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye böyle bir söylemde bulunmuştuk. Türkiye-Ermenistan maçında stadyuma istediğiniz kadar Azerbaycan bayrağı getirebilirsiniz' dedi. Biz de bu karardan memnuniyetimizi dile getirdik" diye konuştu.
Kaynak: HaberTürk
-
Ermenistan maçıyla ilgili süpriz karar!

Valilik, Türkiye - Ermenistan maçına Azerbaycan bayrağı ile girilebileceğini açıkladı...
Bursa Valisi Şahabettin Harput'un stada iki takımın bayrakları dışında bayrak alınmayacağını açıklaması üzerine, Konyalı 43 yaşındaki Mehmet Karakaya ile 29 yaşındaki Celaleddin Güler, Bursa Valiliği'nin aldığı karar için Bursa 2'nci İdare Mahkemesi'ne, yürütmeyi durdurma istemiyle başvurmuştu..
Bursa Valisi Şahabettin Harput, daha önce 14 Ekim'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Türkiye- Ermenistan maçı öncesi, maçta sadece Türkiye ve Ermenistan ülkelerinin bayrağının açılacağını, bunun dışında başka bir ülkenin bayrak ya da flamasının açılmasına izin vermeyeceklerini açıklamıştı.kaynak:yazete.com
-
bugün postada okudum. İç çamaşırlara kadar aranacağını yazıyordu. La kime inanacaz biz azına yanim. Türkiyede habercilik diye bişey kalmamış a.q
-
Yerinde bir karar bence. Daha ılımlı olmak lazım ki azeriler ve ermenileri bir araya getirelim.
Ve unutmayalım ki ermenistan imzalanan anlaşma sayesinde azerbeycanın işgal ettiği toprakları terk edecek. Bunlarda sevindirici haberler.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Yerinde bir karar bence.
-----------------------------edit
-
Zaten biz sokçaktık. :D Kaldırsalar ne yazar.
-
texastan nefret ederim. bi işe yarasınlar bari ilk defa.
-
Maça Azerbaycan Bayrağı sokmama kararı kalkmıştır.
Herkes Azeri Türk vs. bayraklarıyla gidebilir maça. Kaynak: Kâmuran Doğan :)
Bilet dağıtımı Tribün Liderleri tarafından yapılmıştır. Kapalı Kale Arkası (Teksas) için 5.000 adet bilet sağlanmıştır. Resmi kurumlara göre.He birde yarın ki maç için X-Ray cihazları getirilcekmiş. Keçeli kalem dahi sokulamacayacak. Atlerlerde veya üstünüzdeki kazak polar vs. eşyanızda harf falan varsa çıkarıp maça girebileceksiniz.
Maç mı Kongre mi anladım..
edit:Çekemeyen Anten Taksın ^^^^ ;) -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
texastan nefret ederim. bi işe yarasınlar bari ilk defa.
-----------------------------tartışmıcam. Türkiye nin yarısı bizden nefret ediyor. 4 e 3 ü korktuğundan sevmez ( deplasmandan deplasmana gezenleri kastediyorum). Kalanını da biz sevmeyiz zaten. Ankaragücü hariç. Birde bi taraftar gurubu işe yarasın diye kurulmaz:D Saçma bu dostum:D sevdiğimizden beraberiz biz. He bide Texas ın bütün insanları iyi mi kötü mü tartışılır. Haklısın. Ama genelde iyi adamlarız. Bi gün misafirliğe gel Çiçek Pasajı nda bi muhabbet çevirelim bayılırsın bize:D Neyse çok konuştum. Dedim ya tartışmak için yazmadım. Böle işte.
