Macbook Air Kahve Döküldü. Çözüm Önerisi?
-
aldığım gün üzerine şarap döktüm 1 ay sonra bira döktüm bir kaç ay sonra jager döktüm 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum döktükten sonra akıllandım klavye için silikon kılıf aldım şimdi dökülünce direkt kılıfı çekip siliyorum
-
mavii bunu yazdı
aldığım gün üzerine şarap döktüm 1 ay sonra bira döktüm bir kaç ay sonra jager döktüm 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum döktükten sonra akıllandım klavye için silikon kılıf aldım şimdi dökülünce direkt kılıfı çekip siliyorum
artık pc başında bişiler içmesen mi (:
-
mavii bunu yazdı
Bilgisayar bozulursa tamirci yerine tadımcıya götür :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdımavii bunu yazdı
artık pc başında bişiler içmesen mi (:
Çok Mantıklı tavsiye.
-
Sonrası için kalsın. Laptop servise gönderim. Klavye ve trackpad değişimi yapılıyor 20.900 ₺ ödeme çıktı. Klavyenin sol taraf option ve command tuşu basılı kalıyor idi. Bir türlü düzelmedi.
Spreyler ile ilgili deneyim :
Best El 200 elektonik devre üzerine zarar vermiyor ancak alt plastikleri şişiriyor.
Perfects Instant Cleaner Best El 200 dahil hepsini temizliyor.
Winkel Basınçlı Hava Spreyi elektronik üzerinde kullanmaya uygun değil. Futbolcuların kullandığı soğuk spreye benziyor alan kristallenip buz tutuyor sonrasında çözülürken bildiğiniz su oluyor.