folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Macbook Air Kahve Döküldü. Çözüm Önerisi?

Macbook Air Kahve Döküldü. Çözüm Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

aldığım gün üzerine şarap döktüm 1 ay sonra bira döktüm bir kaç ay sonra jager döktüm 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum döktükten sonra akıllandım klavye için silikon kılıf aldım şimdi dökülünce direkt kılıfı çekip siliyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

aldığım gün üzerine şarap döktüm 1 ay sonra bira döktüm bir kaç ay sonra jager döktüm 1 yılı geçti sorunsuz kullanıyorum döktükten sonra akıllandım klavye için silikon kılıf aldım şimdi dökülünce direkt kılıfı çekip siliyorum 

artık pc başında bişiler içmesen mi (:

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

Bilgisayar bozulursa tamirci yerine tadımcıya götür :) 

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mavii bunu yazdı

artık pc başında bişiler içmesen mi (:

Çok Mantıklı tavsiye.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Sonrası için kalsın. Laptop servise gönderim. Klavye ve trackpad değişimi yapılıyor 20.900 ₺ ödeme çıktı. Klavyenin sol taraf option ve command tuşu basılı kalıyor idi. Bir türlü düzelmedi.

Spreyler ile ilgili deneyim :

Best El 200 elektonik devre üzerine zarar vermiyor ancak alt plastikleri şişiriyor.

Perfects Instant Cleaner Best El 200 dahil hepsini temizliyor.

Winkel Basınçlı Hava Spreyi elektronik üzerinde kullanmaya uygun değil. Futbolcuların kullandığı soğuk spreye benziyor alan kristallenip buz tutuyor sonrasında çözülürken bildiğiniz su oluyor.

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1341 Toplam Mesaj: 16
macbook kahve