Macbook Kullananlar Veya Bilgisi Olanlar Yardım?
-
Grafiker bir arkadaşım vardı arabsını satıp macbook aldı...
PC ye alışmmış bir insanın MAC çalışması 4-0 dan 4-5 tavlada yenilmesi gibi bir şeydir... (örnğin ben )
Ama şemşiye durumu söz konusu...Grafikle uğraşıyorsan macin kucağında yerin var demektir...
-
Sana şöyle söyleyeyim.Macbook almanı kesinlikle tavsiye ederim.Veya herhangi bir mac aletini.
Öncelikle neden almalısın.
Çünkü Adobe ilk başta programlarını Mac'e uygun bir şekilde tasarlıyor ve geliştiriyor.Daha sonra Pc'ye uyarlıyor.Böylece Mac'te daha hızlı ve stabil çalışıyor.
En önemli olayı yukarıdaki yazımdır.
Üstünde xp vs herşeyi sorunsuz kurabilirsin.Isınma derdi yok.Ar arda adobenin 20 programıyla çalış hiçbir yavaşlık yaşamazsın.Grafik görünümleri mükemmel.Adeta büyüleniyorsun renklerle.Paran varsa durma mac alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.
-
Tamamdır, teşekkür ederim arkadaşlar..
Özellikle esconda çok pis gaza getirdin bilesin :D
-
http://www.elmasepeti.com/category.php?cID=239§ion=0
burda macbook un teşhir ürünleri satılıyor narmal piyasasına göre daha hesaplı ben burdan aldım
özelliklerine gelince arkadaşlar herşeyi söylemiş ))
-
- MacBook MB466LL/A ( Z0FUQ
- Ekran : 13.3 inch
- İşlemci Tipi : Core 2 Duo
- İşlemci Hızı : 2.2 GHz
- Sabit Disk: 120 GB
- Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator X3100
- Bellek : 1 GB
- Bellek Tipi : DDR2
- Ön Bellek : 4 mB
- Bellek Hızı : 667 MHz
- Pil Tipi : Lithium 6 Saat
- 1 000 -1500 arası gittigidiyor da pazarlıyor adam:fabrikası çin şangay da olduğundan bahsetti.garanti veremiyorum.bilgisayar hakkında yalnız ,arızalı çıkarsa yenisi ile değiştiriyoruz. dedi..
- sizce bu macbook u satın almalı mıyım? adam garanti veremiyorum diyor ama problem olduğunda bilkom ilgilenir mi dersiniz?
-
up
-
bigwave bunu yazdı:
------------------------------ MacBook MB466LL/A ( Z0FUQ
- Ekran : 13.3 inch
- İşlemci Tipi : Core 2 Duo
- İşlemci Hızı : 2.2 GHz
- Sabit Disk: 120 GB
- Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator X3100
- Bellek : 1 GB
- Bellek Tipi : DDR2
- Ön Bellek : 4 mB
- Bellek Hızı : 667 MHz
- Pil Tipi : Lithium 6 Saat
- 1 000 -1500 arası gittigidiyor da pazarlıyor adam:fabrikası çin şangay da olduğundan bahsetti.garanti veremiyorum.bilgisayar hakkında yalnız ,arızalı çıkarsa yenisi ile değiştiriyoruz. dedi..
- sizce bu macbook u satın almalı mıyım? adam garanti veremiyorum diyor ama problem olduğunda bilkom ilgilenir mi dersiniz?
-----------------------------bilkom ilgilenmez ama hocam çin üretimi ise fazla güvenme bence ..
mac alacaksan paran olacak 3000 ve üzeri yani extreme bir alet istiyosan.
http://www.exa.com.tr/dell/tasinabilir_bilgisayarlar/dell_xps-323-9406.html
bak bu notebooklar güzel, asus en kralı aralarında ..İlla macbook diyosan kendim için bulmuştum yine :)