Maço Erkek Tipi Nedir ?
-
maço erkek tipini belirleyen şeyler nelerdir
tesbih, ayakkabı , bıyık giyinme yeme gittiği yerler vs. nelerdir benim için çok önemli
-
hacı tesbih adamı maço yapmaz yaparsa ben maçoyum ama bıyığım yok nasıl olcak :/ bence davranışlardır insanı maço yapan
-
MiqRoP bunu yazdı
hacı tesbih adamı maço yapmaz yaparsa ben maçoyum ama bıyığım yok nasıl olcak :/ bence davranışlardır insanı maço yapan
aynen dış görünüşten ziyade içidir insanı maço yapan
-
o eteğin boyu ne lan?
-
bir ilişkiyi çekilmez hale getiren , karılara saygılı ama hiç yumuşak davranmayan erkektir. cinsellikte bir numaradırlar , çok sert vuruşlar yaparlar, yani lafın kısacası karıların istediği bir tiptir maço erkek. (bence)
-
hocalar kadın nedir peki çiçek böcek.... hadi tbt zorlayın ilhama ihtiyacım var
-
kundura ayakkabı
ucuz telefon
klasik giyiniş ( keten, kumas pantolon )
pek konusmaz konustuğunda lafı oturtan..
gibi gibii..
-
kadın neye benzer ???
-
hocam hemen geçiyorsun aynanın karşısına kendini dikkatli bir analiz ediyorsun zaten her türk erkeğinin içten içe yapısında vardır. Yok kızla taksiye binerken erkek ön koltuğa oturur falan filan işte dediğim gibi geç aynanın karşısına aklına ne geliyorsa yardır sorunun cevabı sana otomatik geliyor
-
schwarzseherisch bunu yazdı
o eteğin boyu ne lan?
etek mi o ne mk ?
-
erc bunu yazdı
hocam hemen geçiyorsun aynanın karşısına kendini dikkatli bir analiz ediyorsun zaten her türk erkeğinin içten içe yapısında vardır. Yok kızla taksiye binerken erkek ön koltuğa oturur falan filan işte dediğim gibi geç aynanın karşısına aklına ne geliyorsa yardır sorunun cevabı sana otomatik geliyor
hacı KARIYI SORUYOM KARI AVRAT KADIN DİŞİ BAYAN HATUN denen memeli neye benzer duy sesimi tahribat