folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Maço Erkek Tipi Nedir ?

Maço Erkek Tipi Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    erc bunu yazdı

hocam hemen geçiyorsun aynanın karşısına kendini dikkatli bir analiz ediyorsun zaten her türk erkeğinin içten içe yapısında vardır. Yok kızla taksiye binerken erkek ön koltuğa oturur falan filan işte dediğim gibi geç aynanın karşısına aklına ne geliyorsa yardır sorunun cevabı sana otomatik geliyor 

hacı KARIYI SORUYOM KARI AVRAT KADIN DİŞİ BAYAN HATUN denen memeli neye benzer duy sesimi tahribat

amk. bi dur da sabah olsun.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=81Q6JIpf2Wc

akmarky tarafından 30/Ağu/12 04:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    erc bunu yazdı

hocam hemen geçiyorsun aynanın karşısına kendini dikkatli bir analiz ediyorsun zaten her türk erkeğinin içten içe yapısında vardır. Yok kızla taksiye binerken erkek ön koltuğa oturur falan filan işte dediğim gibi geç aynanın karşısına aklına ne geliyorsa yardır sorunun cevabı sana otomatik geliyor 

hacı KARIYI SORUYOM KARI AVRAT KADIN DİŞİ BAYAN HATUN denen memeli neye benzer duy sesimi tahribat

''Kadın'' hakkındaki düşüncelerimden çok, senin hakkındaki düşüncelerime bayılacaksın. Hatırlat bir ara suratına suratına konuşayım.

NaZi_ tarafından 30/Ağu/12 09:21 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

karıya (ister kadın hanım deyin farketmez) sözünü geçirebilen.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Maço erkeği, kundura gömlekle ön göremezsin ki.

Söz geçiren adam işte yani kadınların istediği bu zaten ama şimdi alayı kılıbık olduğu için kadınlar sözünü geçiriyor yani işler tersine işler şu sıralar.

Kadın ney erkek ney diye sorma abi, hiç empati denen bir şeyden haberin yok mu ?

Kendine bak, ben ne istiyorum ? Bir kadına sahip olmak onu çekip çevirmek, dediklerimi dinlemesini vs.

Empati yapıncada karşı tarafında, tam tersini istediğini göreceksin, oda bana sahip olunsun lafını geçirsin, höt desin susayım vs istiyor işte yani kendinden bir empati yapsan sorunun cevabı pat önünde.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Bilmiyorum İstediğin şeyin tam olarak ne olduğunu... Sanırım sen Aşık Oldun Ve Pusulan şaşmış durumda. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

bayan müridlere sorumuzdur :D

Harbi harbi sözünü geçiren erkekleremi bayılıyorsunuz :D Ölümüne odun bir kişiliğim vardır :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

hoca kılık kıyafet ile alakalı  değildir maçoluk,  kişilik yada karakter diye bilirsiniz  genel olarak  tanımlarsak  kıskanç erkek

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Maçoluğun kıyafetle alakası nasıl kurulur bilmiyorum.  Kıskançlıklada alakaası yok. Erkeklerin Sınırları vardır kimisi bunları altına çizerek bahseder mizacı sert olur biraz. Agırlıgı vardır. Kadın maço erkekten korktugundan mıdır çekindiğinden midir nedir. Erkek konuştumu kadın mum kesilir :)

www.dunyadailkler.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

sevgilisine çiçek almayan, giyimine ve davranışlarına karışan, gerekli(?) gördüğü yerde şiddete başvurmaktan çekinmeyen, özellikle yeni modelleri her sevgilim bir kere versin ama karım bakire olsun kafasında olan tiplerdir.

tdk'ya göre sert karakterli, kaba erkektir.

kadınların(ya da kendi deyimiyle karıların) istediği tip diyen de kadınları tanımıyordur. kadınların ne zaman istediği belli bir özellik oldu ki? kadınlar reklamla gaza gelip avm boşaltan varlıklardır. siz kendi özelliklerinizi iyi reklam ederseniz istenen olursunuz. erkek mantığını aşmadan kadını elinizde tutmanız imkansız. şiddet uygularsınız, sindirir korkutursunuz, gün gelir korku kaynağınız geçersiz kalır ve o zaman göte tekmeyi yine yersiniz. maçosunuz diye kurtulabileceğinizi düşünmeyin. kaldı ki günümüzde kadınlar erkeklerden daha az sadık. eskisi gibi bakire olmayanın değersiz sayıldığı günlerde değiliz(biraz değiliz). bu özgürlükle kadınlar dışarıya daha açık oluyor. bu da alternatifleri arttırdığı için erkeklerin dezavantajı. demek istediğim, maço tipten hoşlansa bile sizi tekmeleyip yeni bir maço bulabilir.

tabi şu da var. maçoluk, şiddet içeriyor. fiziksel olmasa bile psikolojik şiddet. şiddet de daha çok cahil insanlarda etkili. karşınıza çıkacak her kadın medeniyetin en yüksek eşiğinde ip atlıyor olacak değil. etkili de olabilir toplumun büyük kesiminde. 

kadınlar işte ne istedikleri kestirilemiyor. :D

Toplam Hit: 2812 Toplam Mesaj: 23