Maçta İstiklal Marşımız Islaklandı !
-
Burada oynanan maçta herkes sırtını dönsün tepkiyi dile getirelim milli marşları okunurken bir de pankart ii gider :D
-
Bizimkilerde zamanında alakalı alakasız bir ton ülkeyi ıslıkladılar.Ermenisi Türkü vesairesi zihniyet değişmeli.
-
Önemli olan sırt dönmek veya ıslıklamak değil diye düşünüyorum. Onlar bir terbiyesizlik yaptılar onların seviyesine düşmeden cevab vermek lazım bence kendi marşımızı dinliyormuş gibi saygılı olmak marşları esnasındada terbiyesizliklerini yüzlerine vurcak anlamlı bir pankart bence en iyi ve en fazla dokunucak cevab olur.
-
benimde hoşuma gitti sırt çevirme mevzusu !
-
bence gerek yok normal bir şekilde saygılı marşı dinleyerek bir pankart yeterli onlar bu yaptığımız altındaa ezilcektir
-
bencede doğru söylüyo yani ne gerek var
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
bence gerek yok normal bir şekilde saygılı marşı dinleyerek bir pankart yeterli onlar bu yaptığımız altındaa ezilcektir
----------------------------- -
gofretin alıntıları niye allta kalıyo bi fikri olan varmı :D:D
-
biz desekde bizim tribünler durmas macların biride ankarada oynansa müthiş olur ankaragücü taraftarını gorsunler de bida türkiye ye ayak basamasınlar :D
-
sen 1915 yılından beri ilişkileri askıya al karşılıklı
sürekli çözümü sümen altı yap karşılıklı
düşmanlıkları besle karşılıklı
ondan sonra marşımız ıslıklandı. Islıklanmasa şaşardım.
Ha ne oldu ıslıklar kıçlarına gitti..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya abi cumhurbaşkanı diğer cumhurbaşkanının daveti üzerine gelmiş.Ermeni cumhurbaşkanı ıslıklasa gitsin.
Eğer birileriyle dostluk kurulması isteniyorsa sabır gerekir.İStenmiyorsa hiç gitmezsin.
Bu konularda ne kadar faşizme kaçan milliyetçisiniz.İsviçreliler ıslıkladı yuhladı, avrupa birliğinde, natoda olanlar bizi sevmiyor ne yapalım girmemek için mi uğraşalım.
Birisi ne akdar kötülük yaparsa o kadar iyilik et.Onlar utansın.Allah arşılığını kat kat verir.Kendi elimizle namusumuzu hiçe sayıyoruz ondan sonra millet aynısını yaptımı olurmu lan böyle...
Belli birşeydi ermenilerin bunu yapacağı.
-----------------------------
abi bslatmayinya yine... Hocali katliamindna sonra Gulun oraya gitmesini birak birde heıle boyle isliklanma ben onlarin marsinda gotlerine agac sokacagim