folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maçta İstiklal Marşımız Islaklandı !

Maçta İstiklal Marşımız Islaklandı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://img71.imageshack.us/img71/7254/clipboard04rd5.jpg

fransa sozde soykirimi tanimayi meclisinde gorusurken acmistik ! Adana Demirspor | Simsekler Grubu

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    onların marşında herkes domalıp kıçını göstersin=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hiç bi ülkenin İstiklal marşı ıslıklanmayı haketmez.Yaparlarsa onların terbiyesizliğidir.Biz efendiliğimizi gösterip onların İstiklal marşına saygılı olalım diye düşünüyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ata pislik bir yunan bayrağına bile saygı duymuşken bizim bunu yapmamız onlardan bi farkımızın olmadığı gösterir hocam biz onların futbolcularının eli arkada götü oynak kameralara göz kırpıpda okudukları marşlarını alkışlayarak gösterdik kendimizi , kendi marşına saygısı olmayanın zaten başkasına saygısı yoktur bu kadar konuşuyoruz ama bu maçın istanbul u da var (: 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ayıp etmişler ama aynı şeyi bizimkilerde yapar, faşizm kötü birşey işte.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek
    Gittik oraya ne oldu ? Ne geçti devletin eline ? AMERİKA KÖPEĞİ olmak için mi gittik ? Sırf onlar " AMAN ABİCİM KONSEYLERİNDEN GEÇİRMESİNLER ŞU SÖZDE SOYKIRIMI " diyemi gittik ?

Onun için mi CAMLI BÖLMEDE oturdu Cumhurbaşkanı ?

Onun için mi İSTİKLAL MARŞIMIZ ISLIKLANDI ?

O gavatlar kim lan İSTİKLAL MARŞI gibi bir ESERİ ıslıklıyorlar ?

Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı olduğundan beri Tek eleştirdiğim durum bu oldu. Bugüne kadar çok iyi iş yapıyor helal olsun diyordum... Ta ki bu Ermenistan ziyareti olana kadar... 72 yıldır gidilmemiişse, gidilmemiştir! Gidilenecek gibi olsaydı diğer Cumhurbaşkanları Özal vs. de giderdi. Demek ki gidilmesini bir anlamı yoktu. Olmayacakta buna kalıbımı basarım.

Bu dünyada herşey demokrasi değil. Biirlerine yaranılmak için ONURUNU ZEDELEMEYE gerek yok. Bunun maçla ilgisi yok. Sen KOSKOCA devletin YEGANE BAŞKANI olarak gidiyorsun. ONUR kırmak dişinda bir şey değil. Benim bir TÜRK olarak ONURUM kırıldı.

Zamanında HOCALI'daki katliamda Ninelere, Genç kızlara, Kundaktaki bebeklere TECAVÜZ eden OROSPU COCUKLARININ ve Her sene aziz TÜRK bayrağını yakan ŞEREFSİZ GAVATLARIN ülkesine TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANININ GİTMESİ kadar ONUR KIRICI BİR ŞEY YOK!

Abdullah GÜL'e olan bakış açım 180 Derece değişti artık. Demek ki o 'da geldiği zihniyeti taşıyor halen daha!

Ne kadar yazık!
    Ne kadar vahim!
    Ne kadar elim!

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Beyler erdemli insanlar yanlışa yanlışla karşılık vermezler, şimdi biz bunlara uymayıp ne olursa olsun onların milli marşına saygı gösterirsek dünya insanlarının gözünde değerimiz 10 kat artar, ama biliyorum ki bizimkiler de onların marşında aynısını yapıcak. (inşallah beni yanıltırlar)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerShery
    SerShery's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:
    direk kopdum la zuhahahaha:P

Azerbaycan tv de pokemon: Ash pikaçuya, ''Seni seçtim aybalam ceryan şoku atasan'' dedi, hayattan soğudum :O
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    retrem bunu yazdı:
    alicem bunu yazdı:
    Ata pislik bir yunan bayrağına bile saygı duymuşken bizim bunu yapmamız onlardan bi farkımızın olmadığı gösterir hocam biz onların futbolcularının eli arkada götü oynak kameralara göz kırpıpda okudukları marşlarını alkışlayarak gösterdik kendimizi , kendi marşına saygısı olmayanın zaten başkasına saygısı yoktur bu kadar konuşuyoruz ama bu maçın istanbul u da var (: 
    Bu Maçın İstanbuluda Var ve O Maçta Staddayız.. (: Nasıl Baskı Kuruluyormuş Bir Görsünlerde Hayatları Boyunca Unutulmasın..

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

SecurityMaster bunu yazdı:
    Gittik oraya ne oldu ? Ne geçti devletin eline ? AMERİKA KÖPEĞİ olmak için mi gittik ? Sırf onlar " AMAN ABİCİM KONSEYLERİNDEN GEÇİRMESİNLER ŞU SÖZDE SOYKIRIMI " diyemi gittik ?

Onun için mi CAMLI BÖLMEDE oturdu Cumhurbaşkanı ?

Onun için mi İSTİKLAL MARŞIMIZ ISLIKLANDI ?

O gavatlar kim lan İSTİKLAL MARŞI gibi bir ESERİ ıslıklıyorlar ?

Abdullah GÜL'ün Cumhurbaşkanı olduğundan beri Tek eleştirdiğim durum bu oldu. Bugüne kadar çok iyi iş yapıyor helal olsun diyordum... Ta ki bu Ermenistan ziyareti olana kadar... 72 yıldır gidilmemiişse, gidilmemiştir! Gidilenecek gibi olsaydı diğer Cumhurbaşkanları Özal vs. de giderdi. Demek ki gidilmesini bir anlamı yoktu. Olmayacakta buna kalıbımı basarım.

Bu dünyada herşey demokrasi değil. Biirlerine yaranılmak için ONURUNU ZEDELEMEYE gerek yok. Bunun maçla ilgisi yok. Sen KOSKOCA devletin YEGANE BAŞKANI olarak gidiyorsun. ONUR kırmak dişinda bir şey değil. Benim bir TÜRK olarak ONURUM kırıldı.

Zamanında HOCALI'daki katliamda Ninelere, Genç kızlara, Kundaktaki bebeklere TECAVÜZ eden OROSPU COCUKLARININ ve Her sene aziz TÜRK bayrağını yakan ŞEREFSİZ GAVATLARIN ülkesine TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANININ GİTMESİ kadar ONUR KIRICI BİR ŞEY YOK!

Abdullah GÜL'e olan bakış açım 180 Derece değişti artık. Demek ki o 'da geldiği zihniyeti taşıyor halen daha!

Ne kadar yazık!
    Ne kadar vahim!
    Ne kadar elim!
    1. her cumhurbaşkanı gidebilirdi sadece rahmetli Özal hariç.

2. o bahsettiğin tecavüzler onun zamanında yapıldı.

3.ıslıklayan sadece ermenistan değil yunanistan da da ıslıklanıyor milli marşımız bunu siyaset e bağlamayın.

4.bizde ıslıklayacağız hemde kulakları sağır edercesine,yeterki inönüde olmasın maç.......

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 6984 Toplam Mesaj: 40