Maddi Sıkıntı İçindeyim [Yardım Edin..]
-
Böyle Bir Servette Kriz İşlermi :d:d:d
-
fotoğrafı bende sonradan fark ettim, valla kardeşim kusura bakma en başta ciddi sandım hatta dedim ki lan garibim sıkıntıdan hatta geyik bölümüne açmış konuyu dedim belki yardımım dokunur bi bakayım :d açık ve net söylüyorum çok pis sövdüm :D
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------fotoğrafı bende sonradan fark ettim, valla kardeşim kusura bakma en başta ciddi sandım hatta dedim ki lan garibim sıkıntıdan hatta geyik bölümüne açmış konuyu dedim belki yardımım dokunur bi bakayım :d açık ve net söylüyorum çok pis sövdüm :D
-----------------------------maddi kriz içindeki birine yardım etmek istiosan :D
bana edebilirsin :D
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
La ciddi ciddi okudum, hatta resme bakmadan bi süre senn için üzüldüm bile, aq senn:)
-----------------------------olm hatta harçlığımı göndercektim lan:W
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------fotoğrafı bende sonradan fark ettim, valla kardeşim kusura bakma en başta ciddi sandım hatta dedim ki lan garibim sıkıntıdan hatta geyik bölümüne açmış konuyu dedim belki yardımım dokunur bi bakayım :d açık ve net söylüyorum çok pis sövdüm :D
-----------------------------maddi kriz içindeki birine yardım etmek istiosan :D
bana edebilirsin :D
-----------------------------Güvenimiz sarstınız :( artık size yardım edemem ( puhahahahaaaa )
-
Kırmızı ferrari f1 modenayı paketleyiver :)
-
La okudum uzuldum ciddi ciddi resme bakmadan :D
ıhtıyac yok bu aralar :D ama olursa alırım bı 30 tane:D
-
kredi kartı geçiyomu?
-
siyah olanı LPG li mi?
-
lan yuh be bu kadarda olmazki :)))