folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Madem İnsanın % 70 Su Neden Suya Girince Batıyor

Madem İnsanın % 70 Su Neden Suya Girince Batıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

insan suda batmaz aslında, dimdik durunsanız suda kafanızın bir kısmının dışarda kaldığını göreceksiniz. insan kollarını sudan çıkarıp çırpındıkça batar. 

isteyenler şu videoyu izlesin gayet net açıklamış;

http://www.youtube.com/watch?v=RkgyNkLAR5c

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

evet öyle insan suda batmaz tamamıyla. ceesetbile batmıyor. ayrıca yüzerken bile vücudunuz serbest bırakıp ilerliyorsunuz hafif bir kasma ağırlık merkesi değişimi bile savsaklar sizi serbest bıraktığınızda ki genlede tesrs yüzmede yada yatmada suyun üstünde kalıyorsunuz.

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

insan batar eğer isterse :) 3-4 metreye sırf balıkları izlemek için dalıyorum nefesi tamamen vererek. nefesi ilk olarak damarlara iyice geçirin , bol oksijen alın kanınıza yani. ondan sonra son kez derin nefes alıp dalın. 1-2 dk geziniyorum öyle , ancak dikkatli olmazsak yukarı çıkmak biraz zorlar. oksijen bitene kadar uğraşmanın lüzumu yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı

insan batar eğer isterse :) 3-4 metreye sırf balıkları izlemek için dalıyorum nefesi tamamen vererek. nefesi ilk olarak damarlara iyice geçirin , bol oksijen alın kanınıza yani. ondan sonra son kez derin nefes alıp dalın. 1-2 dk geziniyorum öyle , ancak dikkatli olmazsak yukarı çıkmak biraz zorlar. oksijen bitene kadar uğraşmanın lüzumu yok

Dalıyorsun arkadaşım,batmıyorsun.İnsan istesede batamaz.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    1234567B bunu yazdı

battıktan sonra çıkmak için ayrı efor sarfediyorum. orda oksijen yetersiz gelse bayılsam eminim beni yukarı çıkartan bir şey olmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

battıktan sonra çıkmak için ayrı efor sarfediyorum. orda oksijen yetersiz gelse bayılsam eminim beni yukarı çıkartan bir şey olmaz.

Sahillerde bulunan cesetler onları atan kişiler tarafından yüzme simidiyle bırakılmıyor kardeşim.Bu kadar emin olma :D
    http://biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=5&soru_id=231

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Aslında abuk sabuk çırpınmasan ya da büyük bir akıntıya kapılmasan normal şartlarda batmıyorsun tam olarak. En azından burundan yukarısı su üstünde kalabiliyor rahatlıkla. Tabii bunu gel de benim gibi su korkusu olan birine anlat.

Ekleme: Ya denizaltına ne demeli? Hem batıyor hem çıkıyor. Bence gelmiş geçmiş en büyük icattır bu.

Deniz altının tasarımını yumurtadan almışlar ondan esinlenmişler, bende çok severim deniz altılarını imkan olsada binip denizin dibini görsek ne güzel olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

hocam parada kısma da bi yat al, batmazsın hem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

aklıma zamanında gülmekden yerlere yattığım şu konu geldi paylaşayım :D

http://inci.sozlukspot.com/w/karadeniz-neden-t%C3%BCrkiyenin-%C3%BCst%C3%BCne-d%C3%B6k%C3%BClm%C3%BCyo/

kıbrız neden bi yerimize girmiyo?   yazmış birisde :D :D :D:D:D:D::D:D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Ya beyler madem yeri geldi ben de bir şey sorayım : Bu Robinsın reyiz neden dolayı zenginlikle itham olunuyor? :D Bizzat kendisi de cevaplayabilir,bilen başka birisi pm de atabilir. Kaç senedir burdayım, düşünüyorum acaba mevzu döndü de ben mi kaçırdım diye.

Toplam Hit: 4478 Toplam Mesaj: 40