Madenlerimizi Neden İşleyemiyoruz ?
-
konpicyus bunu yazdı:
elektrikler kesildi zamlar zam zam giriyo fiyatlar katlanıyo maaşlar emekliyo vay aq hep bizim bakkal amca yüzünden ibne işte kör testereyke kesmek lazım. hükümetin görevi oturmak ona ne laf atıyonuz aq?
-----------------------------
hemen şuanki hükumete yüklenenler olmuş. ne kadar basit dimi. elektrik kesilir hükumet.. su kesilir hükumet.. fiyatlar artar hükumet.. trafik kitlenir hükumet..
----------------------------- -
Şu bogazlar anlaşmasini kaçiniz biliyordunuz- ABD insani yardim gemilerini göndermesi möntre gibi birçok anlaşma var gizli tutulan ve bilemdigimiz . bildigim kadariyla 2012 den sonra dokunmaya başlicaz kaynaklara.
-
Bu soruyu TAyyibe Sormak isterdim.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Bu soruyu TAyyibe Sormak isterdim.
aLo 150 -
bor kaldı mı merak ediyorum?_ yerel seçimlerde buda kullanılacak 2009da madenlerimizi günyüzüne çıkarıyoruz diye kanmayız inş.
-
siz ne biliyorsunuz ki maden politikası hakkında. kulaktan dolma bilgilerle gelmiş burda çalıp oynuyorsunuz
-
konpicyus bunu yazdı:
siz ne biliyorsunuz ki maden politikası hakkında. kulaktan dolma bilgilerle gelmiş burda çalıp oynuyorsunuz
anlat ta müridler faydalansin bende ögreneyim -
konpicyus bunu yazdı:
hemen şuanki hükumete yüklenenler olmuş. ne kadar basit dimi. elektrik kesilir hükumet.. su kesilir hükumet.. fiyatlar artar hükumet.. trafik kitlenir hükumet..
-----------------------------hemen gerçekleri görebilenleri farkeden arkadaşlar olmuş demek istiyorum anladın sen onu:|
Toplam Hit: 4208 Toplam Mesaj: 19