Mafia 3 : 7 Ekim 2016
-
Oyun içerisinde Lincoln Clay isimli, Vietnam’da savaşmış olan eski bir askeri canlandıracağız. Oyun, 1967’de New Orleans’ta geçecek.
PC ve Playstiaon için aynı anda çıkacakmış. Rockstar gibi GTA 5'i 1 sene sonra getirmiyor adamlar PC'ye. Takdirimi kazandı 2K Games.
80 dolardan satışaca çıkacakmış. Muhtemelen Steam'e 200 liradan eklenir.
-
ısterse 100 dolar olsun isterse 200 dolar bu seviyede bir oyun için yabancılar parasına bakmadan alacak fakat bizde kuruş kuruş hesap yapacağız. %25 indirim gelse şuradan kampanya gelse'de 50 Krş indirimli alsam diye
-
Bu oyunun 1 ve 2 sini diger oyunlar gibi oylesine yukledim ve oynamaya basladim. Oyunlar beni oyle icine aldiki oyun bittikten sonra surekli bazi sahneler aklima gelirdi.
Son derece gercekci bi havası ve hikayesi vardi.
Bu oyunda ayni atmosferde olursa tadından yenmez.
-
C10H15N bunu yazdı
ısterse 100 dolar olsun isterse 200 dolar bu seviyede bir oyun için yabancılar parasına bakmadan alacak fakat bizde kuruş kuruş hesap yapacağız. %25 indirim gelse şuradan kampanya gelse'de 50 Krş indirimli alsam diye
Yabancılar burdakilerden insaflı. Şu anda ön satışta 89 TL
-
FireX bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Acaba Ekim ayında fiyatta zam veya indirim olur mu ki ?
-
lan ilk oyunu saatlerce oynardık 10 yıl sonra 2.yi çıkardılar, daha 2'yi oynayamadık bilgisayarsızlıktan, 3'ü çıkarıyo namıssızlar
-
mkyb bunu yazdıFireX bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Acaba Ekim ayında fiyatta zam veya indirim olur mu ki ?
Aral Game denen illet bastırabilir belki ama Rise Of The Tomb Raider da 89 TL'den satışa çıktı ve değişiklik olmadı. Şu anda Aral Game o oyunu 169 TL'ye satıyor. Square Enix çok fazla fiyata yansıtmıyor ama 2K şaşırttı tabii.
-
Müzikleri nasıl acaba? 2. oyunun müzikleri enfesti.
-
mafia 2 deki vito 3 de de olacak, joe ise süpriz
-
Mafia 1-2 efsaneydi, 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=n40oRX8x3wc
---------------------------------------
Bu arada bi anımı anlatayım :
Mafia 2 oynuyorum. Giysi dükkanı soydum silah çektim kasadaki paraları toplayıp kaçtım. Neyse bi 10 dk falan takıldım sonra polis takıldı peşime gidip elbisemi değiştireyim dedim. Dükkana girdim meğerse demin soyduğum dükkanmış amk içeride polis kasiyer kadının ifadesini alıyor. Kadın beni görünce işte o diye çığlık attı polis hemen silah çekti bana.
mkyb tarafından 20/Nis/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir