folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 : 7 Ekim 2016

Mafia 3 : 7 Ekim 2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oyun içerisinde Lincoln Clay isimli, Vietnam’da savaşmış olan eski bir askeri canlandıracağız. Oyun, 1967’de New Orleans’ta geçecek.

PC ve Playstiaon için aynı anda çıkacakmış. Rockstar gibi GTA 5'i 1 sene sonra getirmiyor adamlar PC'ye. Takdirimi kazandı 2K Games.

80 dolardan satışaca çıkacakmış. Muhtemelen Steam'e 200 liradan eklenir.

https://www.youtube.com/watch?v=MzBKpiZULqo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

ısterse 100 dolar olsun isterse 200 dolar bu seviyede bir oyun için yabancılar parasına bakmadan alacak fakat bizde kuruş kuruş hesap yapacağız. %25 indirim gelse şuradan kampanya gelse'de 50 Krş indirimli alsam diye 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Bu oyunun 1 ve 2 sini diger oyunlar gibi oylesine yukledim ve oynamaya basladim. Oyunlar beni oyle icine aldiki oyun bittikten sonra surekli bazi sahneler aklima gelirdi.

Son derece gercekci bi havası ve hikayesi vardi.

Bu oyunda ayni atmosferde olursa tadından yenmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

ısterse 100 dolar olsun isterse 200 dolar bu seviyede bir oyun için yabancılar parasına bakmadan alacak fakat bizde kuruş kuruş hesap yapacağız. %25 indirim gelse şuradan kampanya gelse'de 50 Krş indirimli alsam diye 

Yabancılar burdakilerden insaflı. Şu anda ön satışta 89 TL

http://store.steampowered.com/app/360430/

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Acaba Ekim ayında fiyatta zam veya indirim olur mu ki ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

lan ilk oyunu saatlerce oynardık 10 yıl sonra 2.yi çıkardılar, daha 2'yi oynayamadık bilgisayarsızlıktan, 3'ü çıkarıyo namıssızlar

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    FireX bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Acaba Ekim ayında fiyatta zam veya indirim olur mu ki ?

Aral Game denen illet bastırabilir belki ama Rise Of The Tomb Raider da 89 TL'den satışa çıktı ve değişiklik olmadı. Şu anda Aral Game o oyunu 169 TL'ye satıyor. Square Enix çok fazla fiyata yansıtmıyor ama 2K şaşırttı tabii.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Müzikleri nasıl acaba? 2. oyunun müzikleri enfesti.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

mafia 2 deki vito 3 de de olacak, joe ise süpriz

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Mafia 1-2 efsaneydi, 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum :D

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=n40oRX8x3wc

---------------------------------------

Bu arada bi anımı anlatayım :

Mafia 2 oynuyorum. Giysi dükkanı soydum silah çektim kasadaki paraları toplayıp kaçtım. Neyse bi 10 dk falan takıldım sonra polis takıldı peşime gidip elbisemi değiştireyim dedim. Dükkana girdim meğerse demin soyduğum dükkanmış amk içeride polis kasiyer kadının ifadesini alıyor. Kadın beni görünce işte o diye çığlık attı polis hemen silah çekti bana.

mkyb tarafından 20/Nis/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3094 Toplam Mesaj: 25
mafia 3