folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 : 7 Ekim 2016

Mafia 3 : 7 Ekim 2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Tanıtımda vito var.

Lincoln ise joe nun gayrimeşru çocuğu ;)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Güzel haber. Ama oynayabilmem için bilgisayarı değişmek gerekecek sanırım. Nasip.. :))

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

https://www.youtube.com/watch?v=6cGmJLzFnQQ

biraz nostalji yapak, hele o playboy dergileri neydi, hepsini toplayamamıştım bir türlü :)

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O dergileri ilk bulduğumda kısa süreli şok geçirmiştim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

resmen tarihi okuyunca şok yaşadın adi herifler mart nisan ayında çıkacak diyorlardı kaç yıldır bekliyorum bu oyunu fiyatıda çok ucuz diğerlerine kıyasla 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merakla bekliyorum. 

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kafamı sikeyim keşke ön siparişten 80 liraya alsaydım. Türkiye Steam sayfasından sipariş butonu kaldırılmış. Hep Aral Game yüzünden.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=OXkwG1PfuEQ

Mafia Gta olmaya calısmakla hata yapıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mafia 1'deki atmosferi yine yakalayamayacaklar bence. nerede 1'deki karakterlerin agırlıgı, gerilimi. ikinci oyunda grafikler ve oynanıs mekanigi cıktıgı yıla göre cok tatmin edici olsa da, ilk oyundaki atmosfer ve senaryodan eser yoktu.

ikinci oyunu iki kere bitirdim, ilkini artık saymayı bıraktım.

umarım yanıltırlar beni.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hadi bi hata yapıp gtaya benzetmeye çalıştılar bari berbat oyun fiziğini değiştirselermiş. Yıl olmuş 2016 o arabanın dönüş şekli nedir öyle ya oyuncak araba gibi :D Biraz daha yumuşak dönüş olsa, silahla sıkarken falan biraz daha yumuşak ve yavaş efektler kullanılsa çok daha iyi olabilirmiş.

Mafia 2de de aynı olay vardı kapıya tekme atarak giriyordun sanki deprem yaratmışsın gibi efektler falan çıkıyordu kamera sallanıyordu. Mafya oyunu mu oynuyoruz smackdown mu belli değil.

Mafya oyunu biraz ağır olur, yumuşak ve hafif ilerler. Hikaye bakımından mafia 1 ve 2 enfesti ancak oyun motoru ve fiziği bakımından mafia 2 berbattı. Mafia 1 dönemin koşullarına göre kabul edilebilir düzeyde ama mafia 2 nin oyun motorunda hiçbir değişiklik yapmadan c/p yapmışlar ismi de mafia 3 olmuş. Tutmaz.

gif yaptım dayanamadım ekranın sarsılış şekline bakar mısın sanki 10-15 yaş arasına hitap eden dövüş oyunları gibi.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 2775 Toplam Mesaj: 25
mafia 3