Mafia 3 : 7 Ekim 2016
-
Tanıtımda vito var.
Lincoln ise joe nun gayrimeşru çocuğu ;)
-
Güzel haber. Ama oynayabilmem için bilgisayarı değişmek gerekecek sanırım. Nasip.. :))
-
https://www.youtube.com/watch?v=6cGmJLzFnQQ
biraz nostalji yapak, hele o playboy dergileri neydi, hepsini toplayamamıştım bir türlü :)
-
O dergileri ilk bulduğumda kısa süreli şok geçirmiştim.
-
resmen tarihi okuyunca şok yaşadın adi herifler mart nisan ayında çıkacak diyorlardı kaç yıldır bekliyorum bu oyunu fiyatıda çok ucuz diğerlerine kıyasla
-
merakla bekliyorum.
-
Kafamı sikeyim keşke ön siparişten 80 liraya alsaydım. Türkiye Steam sayfasından sipariş butonu kaldırılmış. Hep Aral Game yüzünden.
-
-
mafia 1'deki atmosferi yine yakalayamayacaklar bence. nerede 1'deki karakterlerin agırlıgı, gerilimi. ikinci oyunda grafikler ve oynanıs mekanigi cıktıgı yıla göre cok tatmin edici olsa da, ilk oyundaki atmosfer ve senaryodan eser yoktu.
ikinci oyunu iki kere bitirdim, ilkini artık saymayı bıraktım.
umarım yanıltırlar beni.
-
Hadi bi hata yapıp gtaya benzetmeye çalıştılar bari berbat oyun fiziğini değiştirselermiş. Yıl olmuş 2016 o arabanın dönüş şekli nedir öyle ya oyuncak araba gibi :D Biraz daha yumuşak dönüş olsa, silahla sıkarken falan biraz daha yumuşak ve yavaş efektler kullanılsa çok daha iyi olabilirmiş.
Mafia 2de de aynı olay vardı kapıya tekme atarak giriyordun sanki deprem yaratmışsın gibi efektler falan çıkıyordu kamera sallanıyordu. Mafya oyunu mu oynuyoruz smackdown mu belli değil.
Mafya oyunu biraz ağır olur, yumuşak ve hafif ilerler. Hikaye bakımından mafia 1 ve 2 enfesti ancak oyun motoru ve fiziği bakımından mafia 2 berbattı. Mafia 1 dönemin koşullarına göre kabul edilebilir düzeyde ama mafia 2 nin oyun motorunda hiçbir değişiklik yapmadan c/p yapmışlar ismi de mafia 3 olmuş. Tutmaz.
gif yaptım dayanamadım ekranın sarsılış şekline bakar mısın sanki 10-15 yaş arasına hitap eden dövüş oyunları gibi.