Magic"S Biggest Secrets (Sihirbazların En Büyük Sırları) 2008 Divx
-
Sağolasın hocam
-
alt yazi yokmu altyazi
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Müdür Linkleri Açık şekilde verebilir misin direk c/p yapayım toptan indirmeye başlasın
-----------------------------Katılıyorum direk c/p yapalım (kıllısını istiyoruz idare et )
-
13. bolumun 4. partinda bir sorun var link iptal omus.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------under senin meslek elden gidiyorrr :D
abi bu proğramı yapan şerefsizdir bence neden sırları açıklıyorlar çok aip !
-----------------------------Busulum kasma sen.. benim meslek hiç bir yere gitmes.. buradaki numaraların çoğu sahne numarasıdır.. hilesini bilirsin fakat yapamassın.. malsemesi yoktur..
Bu sırları açıklayan adamın ismi Maskeli Sihirbasdır.. eski bir illüsyonist.. ve biras para karşını mesleğini, ekmeğini satan o.ç.. Bu eleman yıllar önce sihirbaslar tarafından linç edilmekten son anda kurtuldu.. ve ondan sonra açıklamayı bıraktı..
Paylaşan arkadaşa teşekkürler.. bilmediğim 1-2 numara vardı bu elemanın açıkladığı.. onları bakıcam..
-
sadece torrent link sağlam gerisi gitmiş
-
hokkabaz bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------under senin meslek elden gidiyorrr :D
abi bu proğramı yapan şerefsizdir bence neden sırları açıklıyorlar çok aip !
-----------------------------Busulum kasma sen.. benim meslek hiç bir yere gitmes.. buradaki numaraların çoğu sahne numarasıdır.. hilesini bilirsin fakat yapamassın.. malsemesi yoktur..
Bu sırları açıklayan adamın ismi Maskeli Sihirbasdır.. eski bir illüsyonist.. ve biras para karşını mesleğini, ekmeğini satan o.ç.. Bu eleman yıllar önce sihirbaslar tarafından linç edilmekten son anda kurtuldu.. ve ondan sonra açıklamayı bıraktı..
Paylaşan arkadaşa teşekkürler.. bilmediğim 1-2 numara vardı bu elemanın açıkladığı.. onları bakıcam..
-----------------------------haahhaha bu pezo dan bana bahsetmiştim bu mu o fa$lak :D
işte ayazın işlerine engel olan godoman bu dövelim ! :D
-
linklerde sorun var
-
HeYeT bunu yazdı:
linklerde sorun var
Hocam "alıntı" paylaşım olduğu için sorun olabilir. 2 gündür araştırma içindeyim. Adam gibi doğru dürüst link bulduğumda tekrardan vericem. İnternette buldum burada paylaşmaya karar verdiğimde indirmeye devam ediyordum. Part 13 patlak verdi bende. Kusura bakmayın. -
güzel kalsın şurda :)