Mahalle Maçlarındaki İlginç Kurallarımız
-
Bi maçı 57ye 40 kazandığımızı hatırlıyorum.
İlk yarısını cumartesi oynamıştık ikinci yarısını pazar günü :| En dallama kısımda direğin üstünden mi gitti gol mü oludu durumuydu. Gol değil diyen rakip takımın bi elemanı çıkar goldü gol derdi :D İşte o zaman temiz bi tükürük yerdi o.
-
35 kişi toplanıp Adidas "kaliteli" top alınırdı, 35. ve en küçük olan bana gelince sıra top patlardı :) (Dövecem lan hepinizi :D )
-
müdür powerrade işesindenmi buldun naptın yaaaa? :F
-
iyi oynayan biri geçtiyse kaleye kaleci oyuncu yasak olurdu.
taçlar ayakla kullanılırdı.
beşikten gol atınca maç sonunda muhabbette ilgi konusu olurdu atan kişi havalar içinde dolaşır.
kolasına maç yapılıyorsa en az 1.30 saat süren ezeli bir rekabet söz konusu olur yenilen takımdan o para çıkmayınca yarın ödeyelim sözü çıkar. -
puhahaha ayni kurallar vallaha bide kundurayla oynamak yssaktı :D :D
►Eğer kaleci dahil herkes çalımlanmışsa kale çizgisinde yere yatılarak topa kafa vurulurdu
yaww her yerde aynı kurallar mı vardı amk :D :D tıpa tıp hepssi aynı :|
-
Ula Kalecideyse Top Topu Dibinde Oyuncu Varsa Ana Baba Hakkı İçin Açıl Diyordu allahım Ne Rezillik :D
-
taç kullanınca direk kaleci eline alabiliyordu :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------eş alırken şey vardı
- bu kaç ?
- 5 :)
bide burda adımlar büyük atılınca bizimkiler tuvalete de böyle mi gidiyorsun derdi :)
-----------------------------SÜPER YAKALADIN valla tuvalette değilde "babanın yanındada mı öyle yürüyosun"derdik..:))))))
-
way ak harbi la çocukluuma döndüm bi an :D:D