Mahkemeye Çağrıldım
-
sulh cezadan bugün tebligat geldi birisi dava açmş, açanda kafadan çatlak birisi deli raporu var, bedava-sitem den açtıgı siteye biraz denyo denemiştim ziyaretçi defterine bir kaç bin mesaj attım :D 2-3 ay önce , birde şifresiyle siteye giriş çıkış yaptım ama bişeye dokunmadım, adam sitesinde hakaret felan ediyordu ..çalıştıgım kuruma muhalif oldugu için burdada bilgisayarla sadece ben haşır neşir oldugum için , ayrıyeten maziden kuyruk acısı oldugu için dava açmış sanırım .... şimdi bu durumda ne olur ne olmaz? tavsiyeleriniz neler
-
geçmiş olsun oncelikle pek bir fikrim yok ama bir şey olmaz düşüncesindeyim dogrularınla anlat bence hakaret ettigini zaten içeriklere uygun olmadıgını falan söyle
-
sana temiz çamaşır getiririz, merak etme
-
maltepede getiririz :P
-
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
sana temiz çamaşır getiririz, merak etme
-----------------------------
çarşaflı börek istermisin ben getirim onu da :) -
gitme mahkemeye siktir et :)
ya bu ara siteye girenleri de denetliyorlar meselaya tbt ye giren ipleri görebiliyolar
-
Bildiğin salak galiba o davayı açan :D
-
ya öyle bir insaki o :) anlatamam size burda neler yaptıgını, bu geçenlerde bir amiri telle arayıp ben sabah gazatesinde bilmem ne isimli muhabirim , işte sizi haber yapıcam demiş. eh bende foyasını cıkardım ortaya... ondan sonra bu kişiyi destekleyen birisi sürüldü..bundan öncede baya salaklıkları olmuş 50 yaşlarında birisi. şuan dava sebebini bilemiyorum sadece çağırmışlar. tahminim o sitesiyle ilgili bişey artık bu kişiye kim gaz verdiyse :)
maltepe ve temiz çamaşır yollucak arkadaşlar :D isminizi not ediyorum ona göre
-
çok ciddi bişey olacagını sanmam.uzar zaten mahkeme sistem tıkır tıkır işlemiyo sonucda ama adres ve kimlik teyidi icin ilk mahkemeye git sonra katilmasanda olur.
-
iskorpitximsel bi adammı$ demekki :|