Mahkemeye Çağrıldım
-
ilk mahkeme önümüzdeki ay , giderim artık.. mahkeme bitsinde iyi bir dersi hak ediyo artık , hakimi felan ayarlamadıysa ki karşınıza geçip bir kaç laf etsin cogunuzu kandırır :D öyle birisi,,, büyük ihtimal öyle birisini hakimin kaile alıcağını sanmıyorum
-
Hiç bişi olmaz , cwdoktoray abim yapdırdı de. hiçç bişii olmaz.
-
Ceza alacağını zannetmiyorum.Ceza aldığın takdirde bu senin ilk cezan olursa Para cezasına çevrilecek veya ertelenecektir.Ancak aynı suçu 5 yıl içerisinde bir kere daha işlersen bu cezalarını toptan çekme durumu sözkonusu.Sen o adam ile anlaşmaya çalış.BElki cins bir hakim savcıya denk gelirsin sırf gündeme oturmak için sana numunelik bir ceza verirler.Denetimli Serbestlik imkanı da var.Allah Kurtarsın...
-
birşey çıkmaz bu işten git kafan rahat :) ne dicekelr verecekelrı en fazal para cezası :) türkiyede hack yüzünden daha hapse gireni göremdim b,z,m sitemiz de mahkeme kararı ile kapalı 4 tane davam var hiç birinden de bir şey çıkmaz :)
-
Ne marka sigara iciodun hoca o_O bi karton getireyim :D
-
Bişey olucağını sanmıyorum DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------gitme mahkemeye siktir et :)
ya bu ara siteye girenleri de denetliyorlar meselaya tbt ye giren ipleri görebiliyolar
-----------------------------
Ben o yüzden ttnetin dnslerini kullanmıyorum, siz de kullanmayın. -
SpoofU bunu yazdı:
Bişey olucağını sanmıyorum DJ_Alper bunu yazdı:
ya bu ara siteye girenleri de denetliyorlar meselaya tbt ye giren ipleri görebiliyolar
Ben o yüzden ttnetin dnslerini kullanmıyorum, siz de kullanmayın.
Alakası yok... (: -
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca tbt yüzünden bana kamuya hakaret davası açılıyordu.kaç gün savcılıkta süründüm.siyaset ve kamu kuruluşları hakkında ki konularda yazdıklarınıza dikkat edin aman diim.edit : üsttekinin yorumuna katılıyorum alakası yok.ben hep dns kullanıyorum ama yakaladılar.proxy deneyin :p
-
Şu kadar hostingci adam var.
Bir mürid de çıkıp,
"Tamam abi ben Tahribat a hizmet adına FreeWebProxy server"
Kurcam demedi gitti...
-
bayrampaşa kapandı rahat ol :|
Toplam Hit: 9828 Toplam Mesaj: 34