Mail Hacklendi
-
MaXToR bunu yazdı:
-----------------------------gizli sorunu ve diğer mail adresini değiştirmişse yapacak bişey yok =)
geçmiş olsun =)en iyisi sen soğuk bii su içç
-----------------------------
o nieki?sen çözüm yolu falan mı buldun:D yada DeAd_BoDiEs in msni aldın geçmiş olsun abi:D:D -
burlarda microsoft destekli msn geri alma die bi konu wardı oraya bi bak ...
karışık bişe ama önemliyse listen bak yani ...
-
valal wardeş bence sen onu unut. adam şifreyi almış gizli soruyu almış. daha ne kaldı. gerçi birileri avır zıvırlardan bahsetti ama bişey anlamdım.
aha burdan al www.hotmail.com :D iyi gelir
-
Gizli sorun yok alternatif mail baska Burda SEnin xxx@hotmail.com benim kivanchh@hotmail.com arasında hic fark kalmıyo ikiside senin deil xxxx i geri almak, kivanchh yi hacklemekle aynı kefede :)
-
osman127 bunu yazdı:
-----------------------------s.a arkadaşlar biri benim msnyi hackledi gizli soruyu falan değiştimiş geri nasıl alabilirim yardım edebilecek olan var mı
edit: MSN/Mirc/Irc/Icq/Mail Güvenliği bölümüne taşındı
Dai İsim, soyisim, yaşadığın yer, şifren, ip adresin, doğum tarihi, en son msndeki nickin, bu tür girdiğin bilgilerin %90 ını hatırlıyorum diyosan yardımcı olmaya çalışayım, yoksa siktir et. -
100 ytl geri alırım msn yi :)
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------Ben 50ye geri alırım :) 20 adama veririm 30da kendime :P
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------RemotE bunu yazdı:
-----------------------------Ben 50ye geri alırım :) 20 adama veririm 30da kendime :P
valla kafalar çalışıyor bedavadan para kazanmak he. -
Ben bir 70'lik rakıya bağlarım senin işi desem yalan söylemiş olurum. :)En iyisimi sana geçmiş olsun.Yeni bir msn adresi seni ancak paklar...
-
savcılığa başvur....ip nodan savcılık araştırma sonucu bulur...üzerinde durmalısın....