Mail Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Erkek
    hoca forumda okudum. geri alabiliyosun diye biliyorum. bi form var onu dolduruyosun. senin kullandığın en son şifreyi eski şifrelerini falan soruyor. bi takım bilgileri giriyosun. hotmaile yolluyosun. onlarda belirttiğin bi mail adresine yolluyorlar şifreni. foruma bi bak hatırlıyorum ben vardı öyle bir şey. hatta google a yazıncada çıkıyordu. form ingilizce.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    aynı şekilde mail adresi hacklenen bir tanıdıgım adresini geri aldı adam yabancıydı tabi çok güzel bir ingilizce mail atmış hotmail support'a sende öyle yapmayı dene belki bir ihtimal alabilirsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    beyler yeni hotmail xss cıktı tum lamerler gene linkleri yollarlar aman ha yanlıslıkla felan bıle tıklamayalım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

dai sen buna bi baq.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42364 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _BOZkurt_
    _BOZkurt_'s avatar
    Erkek
    kardes msn bana gönder hal ederim ok?

.....::::::mb:::::.........
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

valla support microsoft lu bişeylere mail atıyosun onlar senden bilgilerini istiyo listende kimlerin olduğunu bile soruyo.

onları uygula geri alırsın.aynı şey benimde başıma geldi verdiler bi link şifre,gizli soru ve alternatif mail adresini değiştirdim

biraz ing gerekiyo ama...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    dragomilow bunu yazdı:
    -----------------------------

valla support microsoft lu bişeylere mail atıyosun onlar senden bilgilerini istiyo listende kimlerin olduğunu bile soruyo.

onları uygula geri alırsın.aynı şey benimde başıma geldi verdiler bi link şifre,gizli soru ve alternatif mail adresini değiştirdim

biraz ing gerekiyo ama...

-----------------------------
    arkadaşım şimdi bısey soracam sana....sizin bu bahsettıgınız yontewm kac yıl oncesıne ait bı soytlermısın ?....ben yaklasık 1 yıl once nettekı tum bu yontemlerı denedım ama hıc ıse yaramadı tum bılgılerıde tyoluyordum adamlar ıngılızce bı maıl yolluyorduı ordada soyle yazxıyordu...işte sıfrenızı unuttuysanız ya gızlı sorunuzun yanıtınıs yazın ve sıofreyı degıstıırn yada dıger e postadan sıfrenızı alın...ve bu servıs sıze cevap vermeyecek bu ıletıler otomatık olarak gelıyor cevap vermeyınızı..dıe bı yazı gelıoyordu yanı msn nen gıttıyse artık gerı alma yontemı dıe bısey kalmamıs..arkadasın dedııg gıbı soguk bı bardak su iç sen daha iyi...!!!

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    VERIN MSN ADRESINI BEN GERI ALAYIM SIZE EKLEYIN  BENI turk_hack_165@hacker.com
Toplam Hit: 15944 Toplam Mesaj: 29