Mail Hackleyeceğini Söyleyenlere Karşı Ne Yapmalıyız
-
kardeşlerim bu mail hackliyeceğini söyleyen geri zekalılara haddini bildirmem için gerekli bilgileri verecek bir delikanlı yokmu????????
-
la havle velakuvvete
-
Korkma kimse mail hackleyemez.Sen önlemini aldıktan sonra
-
Eğer biri sana "Sen bittin" " Msn'ini hackleyeceğim" "Şifreni şimdiden ver, şmidi verirsen sorna geri veririm" gibisinden laflar derse sende ona "Fuck Off" de. Bunlar milleti korkutmaya çalışan zavallılar
-
böyle söyleyen kişiye,şifreni söyle hemen..bu sayede mailin hacklenmemiş olur...adam hackledim derse,sende;sen hacklemedin şifreyi ben verdim dersin,tatmin olursun...
-
Korkma işte, hacklerim derse sabaha kadar hackle de.
-
örnek dialog:
-MSN şifreni ver yoksa, ben hacklerim, eğer şimdi sen verirsen sonra geri veririm (bu kıyamıda unutma)
-buyur abi, şifre: 1g94r8fk490
(biraz sonra)
-LAN ŞİFREN NİYE YANLIŞ?????????
-nerem doğru ki? -
olm bunların alayı fıs!!!bunlara kulak asma!!!eer biri sana böle bişi diosa bas küfürü!!!sende onu tehdit et a.q. hiç olmassa tatmin olursunnn!!!
-
Yafs geçenler de benim de başıma geldi ben adama hadi gel ne yapacaksan yap dedikçe sen bittin,sen öldün,bilgisayarınla vedalaş palavra palavra.....eheuheuheu koptum yafs

-
aynen şu lafı kullan "hadi lan ordan enter i bilmez götünü silmez"
-
diyecegın sey
elinden gelenı ardına koyma ...............(....sı sana ait hayal dunyana gore kayabılırsın tercıhen a.k bebesı daha cok yakısır) eheueheue :D
Toplam Hit: 3599 Toplam Mesaj: 14