Mail Hackleyeceğini Söyleyenlere Karşı Ne Yapmalıyız
-
hahhah walla benimde basıma geldi bole bişi servişteyiz kızın biri var işte arkadasız falan ama ben bunlara gıcıklık yapıyom kız sole basladı anıl bir daha yaparsan valla solerim seni hacklerim ben tabi yarılıyom oturdugum yerde sonra devam ediyo bak bunu hackledim sunu hackledim ama acıdım sonra geri verdim diyo ben hala yarılıyom kız dedi ben turkiyenin en iyi hackerını tanıyom ben once durdum ismini falan sordum bu dedi bak işte su siteleri cokertti falan bende dedim o benim s.kimin hackeri cunku buradan ogrendigim bişi vardı hacker iz bırakmaz diye tabi ben dururmuyum laf sokup durdum yıl boyunca 2 gun once fake attım yedi salak
bole salak cok kardesim inanma yapıcak adam boyle seyler demezwalla biraz devrik olabilir hızla yazıcam diye
-
zuahahahaha... ignore et gitsin.. takma öölesini. bana da az söylenmedi. senin de mail in güzelmiş bana versene felan. gel al dedim en sonunda. alabiliyorsan
Gizli sorunu absürd bişii yap. şifrende %+& gibi karakterler kullanabilirsin. yada: BlaCKfoX5653 Gibisinden bişiiler yapabilirsin. Mail kırmanın başarı olasılığı olan yolları tıkamış olursun. BruteForce denerse yıllarını alır. Gizli sorun absürd olursa bilme olasılığı yoktur.. Birinin gizli sorusu: Küçükken en sevdiğim çizgifilm neydi??? ... Bir diğeri: Benim mal kaç cm? zuahahahha... umarım ne demek istediğimi anlamışsındır

-
yea bni de msn'de birisi eklio.. adı cangardas.. dedm kmsn brader.. ne ayaksn? bna kalpli malpli iletiler atıo.. lan olm dedm gay msn nesn sktr gt lan dedm.. bissürü szn için fan club fln war.. gt orda kalp at.. dedi ne dion lan sn fln.. çok ii hacker ark.larım war seni msn'de s.ktrtirim dedi.. ba ba ba dedm.. artıq nette son nokta.. hack ark.ın warsa, sanal alemde arkan war hesaabı.. dio bi tel.e bakar bu iş.. dedm ii hadi hackle aq dallaması dedm..
aradan 4-5 saat geçti ki ne göriim? ulan giremiorm msn'e.. hotmail hesabına da giremiorm.. şifre yanlış dio.. way pezo dedm içimden.. asıl şimdi s.ktm ananı!
aynen kırdım abe kendi mailimi.. sora yazdm 14 hanelik bi şifre.. içinde virgülünden, noktasına, rakamından, harfine her türlü b.k war.. sora tekrar grdm. baktım herif online.. bi güsel girdm küfürle arkadaşa.. sora dedm "bak acaip sinirliim.. lan o.... çocuu sn nası bi tariqat üyesini hacklemeye cürrrret edersn fln.. o da dedi "abe harbi hackermışsn.. kusura kalma.. çok prdn abe.. snle tanışmak istiorm.. kmsn, nesin.." ayaklar fln çekio böle.. g.t herif.. isterseniz weriim biras da sz konuşun şu p.çle.. cangardas@hotmail.com --> işte i.ne ark.ımızn maili.. ehehühe..