Makepara Para Kazanma Yöntemi
-
arkadaşlar bu sitede paylaştığınız bağlantıya tıklandıkça para kazanıyorsunuz bende yeni üye oldum link kısaltma sitelerinden daha kazançlı görünüyor facebookta büyük bir grubunuz varsa sizin için güzel bir gelir kayanağı olması yüksek
ayrıntılar videoda
http://www.youtube.com/watch?v=np-fyqT_OA0&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=p_-JErm_p9E
Sosyal çevrenizi kullanarak, düzenli bir gelir elde edebilirsiniz.- Makepara hiç bir koşulda kredi kartınızı istemez.
- Kullanıcı dostudur, basit ve kolay bir kullanıma sahiptir.
- Formalite, koşul ya da kazandığınız paradan kesinti yoktur.
- Kontrol daima sizdedir ve istemediğiniz hiç bir paylaşımda bulunmazsınız.
- 09:00 - 18:00 arası telefonla kullanıcı desteği mevcuttur.
-
cazip görünüyor ama
-
bununla ilgili diğer arkadaşların yorumlarınıda görmek istiyorum tabiki
-
Biraz boş iş gibi gözüküyor.
-
bence maillist kasıyorlar.bundan güzel kasamazlar yani.güncel. facebook felan.ama inceleyeceğim
ve inceledim.yanılmamışım.
* Burada yer alan raporlar gerçek zamanlıdır ve kesindir.diyor ama denyoyla girdim 1 tane bile almadı =) 2 3 tane de modemi resetleyerek tıklattım manuel onu da yemedi. :)ve telefon numarası da 0 (850) 228 88 85 co centerdan da para kazanmayı düşünüyorlar sanırım + telefon alodesin.com'a ait 2.ipleri aynı domain 4 gün arayla isimtescil'den reglenmiş.site tamamen dolandırıcı yani :)SUPERBICO tarafından 27/Kas/12 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdı
bence maillist kasıyorlar.bundan güzel kasamazlar yani.güncel. facebook felan.ama inceleyeceğim
ve inceledim.yanılmamışım.
* Burada yer alan raporlar gerçek zamanlıdır ve kesindir.diyor ama denyoyla girdim 1 tane bile almadı =) 2 3 tane de modemi resetleyerek tıklattım manuel onu da yemedi. :)ve telefon numarası da 0 (850) 228 88 85 co centerdan da para kazanmayı düşünüyorlar sanırım + telefon alodesin.com'a ait 2.ipleri aynı domain 4 gün arayla isimtescil'den reglenmiş.site tamamen dolandırıcı yani :)bukadar ön yargılı olma istersen sitenin sahibini tanıyorum bu yazdıklarını kendisine ilettim gerken açıklamayı burada üye olmadığı için aşağıdaki mesaja copy paste yapıyorum
-
Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
*Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
*Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada. -
SUPERBICO bunu yazdı
bence maillist kasıyorlar.bundan güzel kasamazlar yani.güncel. facebook felan.ama inceleyeceğim
ve inceledim.yanılmamışım.
* Burada yer alan raporlar gerçek zamanlıdır ve kesindir.diyor ama denyoyla girdim 1 tane bile almadı =) 2 3 tane de modemi resetleyerek tıklattım manuel onu da yemedi. :)ve telefon numarası da 0 (850) 228 88 85 co centerdan da para kazanmayı düşünüyorlar sanırım + telefon alodesin.com'a ait 2.ipleri aynı domain 4 gün arayla isimtescil'den reglenmiş.site tamamen dolandırıcı yani :)bende jingling le denedim yemiyor gerçek kişiler tıkladığında hesaba para ekleniyor zaten burdaki amaç facebook üzerindeki reklamı paylaşıp başkasının tıklamasını sağlamak bir nevi reklam işi sistem çok güzel çalışıyor
-
Video amatörce, oradan kaybetti bi kere...
-
sittinsene bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
*Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
*Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada.nasıl bi özgün sistemmişte tıklayanın arkadaşı olup olmadığını anlıyormuş ? Yönetim kadrosunda medyum falan var galiba..
-
denicem dur bakalım bi de bunu deneyelim :|

