Makepara Para Kazanma Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

arkadaşlar  bu sitede paylaştığınız bağlantıya tıklandıkça para kazanıyorsunuz bende yeni üye oldum  link kısaltma sitelerinden daha kazançlı görünüyor facebookta büyük bir grubunuz varsa sizin için güzel bir gelir kayanağı olması yüksek

ayrıntılar videoda

http://www.youtube.com/watch?v=np-fyqT_OA0&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=p_-JErm_p9E

www.makepara.com

Sosyal çevrenizi kullanarak, düzenli bir gelir elde edebilirsiniz.
    • Makepara hiç bir koşulda kredi kartınızı istemez.
    • Kullanıcı dostudur, basit ve kolay bir kullanıma sahiptir.
    • Formalite, koşul ya da kazandığınız paradan kesinti yoktur.
    • Kontrol daima sizdedir ve istemediğiniz hiç bir paylaşımda bulunmazsınız.
    • 09:00 - 18:00 arası telefonla kullanıcı desteği mevcuttur.

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

cazip görünüyor ama

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

bununla ilgili diğer arkadaşların yorumlarınıda görmek istiyorum tabiki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Biraz boş iş gibi gözüküyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bence maillist kasıyorlar.bundan güzel kasamazlar yani.güncel. facebook felan.ama inceleyeceğim

ve inceledim.yanılmamışım.

* Burada yer alan raporlar gerçek zamanlıdır ve kesindir.

diyor ama denyoyla girdim 1 tane bile almadı =) 2 3 tane de modemi resetleyerek tıklattım manuel onu da yemedi. :)

ve telefon numarası da 0 (850) 228 88 85 co centerdan da para kazanmayı düşünüyorlar sanırım + telefon alodesin.com'a ait 2.ipleri aynı domain 4 gün arayla isimtescil'den reglenmiş.site tamamen dolandırıcı yani :)
    SUPERBICO tarafından 27/Kas/12 15:33 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

bence maillist kasıyorlar.bundan güzel kasamazlar yani.güncel. facebook felan.ama inceleyeceğim

diyor ama denyoyla girdim 1 tane bile almadı =) 2 3 tane de modemi resetleyerek tıklattım manuel onu da yemedi. :)

ve telefon numarası da 0 (850) 228 88 85 co centerdan da para kazanmayı düşünüyorlar sanırım + telefon alodesin.com'a ait 2.ipleri aynı domain 4 gün arayla isimtescil'den reglenmiş.site tamamen dolandırıcı yani :)

bukadar ön yargılı olma istersen sitenin sahibini tanıyorum bu yazdıklarını  kendisine ilettim gerken açıklamayı burada üye olmadığı için aşağıdaki mesaja copy paste yapıyorum

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla  denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
    *Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
    *Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
    *Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

bende jingling le denedim yemiyor gerçek kişiler tıkladığında hesaba para ekleniyor zaten burdaki amaç facebook üzerindeki reklamı paylaşıp başkasının tıklamasını sağlamak bir nevi reklam işi sistem çok güzel çalışıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Video amatörce, oradan kaybetti bi kere...

İmza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    sittinsene bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla  denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
    *Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
    *Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
    *Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada.

nasıl bi özgün sistemmişte tıklayanın arkadaşı olup olmadığını anlıyormuş ? Yönetim kadrosunda medyum falan var galiba..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

denicem dur bakalım bi de bunu deneyelim :|

Toplam Hit: 7358 Toplam Mesaj: 22