Makepara Para Kazanma Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    sittinsene bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla  denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
    *Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
    *Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
    *Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada.

nasıl bi özgün sistemmişte tıklayanın arkadaşı olup olmadığını anlıyormuş ? Yönetim kadrosunda medyum falan var galiba..

Evet adamların hiç zamanı yok amk !!!

makepara
    Merhaba,
    Makepara.com yeni kurulan bir iş modelidir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız paylaşımlara ödeme yapar.

Sadece bir kaç adımda üye olarak, sosyal çevrenizi aylık sabit bir gelir haline getirebilirsiniz.

Sayfa sahipleri için eşsiz fırsat.

gelen mail bu şekilde. 

tebrik ederim sizi yaa valla atıp tutun amk kafanıza göre..

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Yok yok inandırıcı olmadı bunuda ekliyim.

makepara
    Merhaba,
    Makepara.com yeni kurulan bir iş modelidir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız paylaşımlara ödeme yapar.

Sadece bir kaç adımda üye olarak, sosyal çevrenizi aylık sabit bir gelir haline getirebilirsiniz.

Facebook üzerinde çok kullanıcılı bir sayfanız varsa, tıklama başı 0.10 TL ye varan avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

10 tıklama = 1.00 TL
    100 tıklama = 10.00 TL
    1.000 tıklama = 100.00 TL
    Tıklama başı maliyet reklamlar arası değişkenlik gösterebilir. 

Hesabınızda kazancınız 50.00 TL eşiğine ulaştığında hemen ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
    Ödeme talebinizden sonra 2 iş günü sonunda ödemeniz ilgili banka hesabına yatırılır.

makepara  com 

Buda gelen mail.

Boşuna avucunuzuuuuuuuuuuuuu yalamayın bencede...

Az efendi olun da yalan bari atmayın ... Yuhhh yaa ...

Buna ne yazacak arkadaşın sor bi bakalım....

Erdem tarafından 27/Kas/12 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

Yok yok inandırıcı olmadı bunuda ekliyim.

makepara
    Merhaba,

Facebook üzerinde çok kullanıcılı bir sayfanız varsa, tıklama başı 0.10 TL ye varan avantajlardan faydalanabilirsiniz. 

10 tıklama = 1.00 TL
    100 tıklama = 10.00 TL
    1.000 tıklama = 100.00 TL
    Tıklama başı maliyet reklamlar arası değişkenlik gösterebilir. 

Hesabınızda kazancınız 50.00 TL eşiğine ulaştığında hemen ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
    Ödeme talebinizden sonra 2 iş günü sonunda ödemeniz ilgili banka hesabına yatırılır.

makepara  com 

Buda gelen mail.

Boşuna avucunuzuuuuuuuuuuuuu yalamayın bencede...

Az efendi olun da yalan bari atmayın ... Yuhhh yaa ...

Buna ne yazacak arkadaşın sor bi bakalım....

yanlış anlama ama neden bukadar  kızdın   proje daha yeni  aşırı tepki  veriyorsun belki denemek isteyen olur

amaç maillist olsaydı bunun için piyasada zibil kadar program var bunun için site kurmak çok saçma değilmi

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ödeme alan olursa fiyat iyimiş pepe sayfasında yapayım :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Konu bi up olsun hemde bir şeyi açıklıyım....

Bak adamların kurduğu proje umarım tutar. Destekte veririm elimden geldiğince ben olayın o tarafında değilim.

Adamın adına buraya mesaj yazıyorsun adamda diyorki ;

"""""

*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.

"""""

Ama o adam yine mailing yapıyor !!! Ben bu tezatlığa kızıyorum.

yanlış anlaşılmak değil gayem sadece bir şeyin gereksiz yada yanlış olduğunu söyleyipde söylediğini yapan adamları sevmiyorum

Tepkim bunaydı yani....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

he amnk, millet mal euromesaj a emarsys a boşuna her ay 20-30 bin lira ödüyo

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skonb
    skonb's avatar
    Erkek
    Sistem Tam Anlamı ile çalışmıyor galiba iki ayrı arkadaşıma paylaşım yaptırdım birin ödemesi geldi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

tiksinmeye başladım şu müzikten. her video yapan aynı müziği mi gömer arkadaş. çok amatörce buldum. sitenin anasayfası hoş olmuş ama :)

edit: renkli çıktı da 1 tl heralde :)

Castaway tarafından 27/Kas/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    @sittinsene site senin galiba ondan bu tavrın.telefon açıklaman süpermiş..542yle başlayan bütün numaraları arayınca da ben çıkıyorum ya haklısın.hem 2 sitenin reg firması,ipsi,teli aynı yetmiyor tarihler 3 gun arayla ve aynı hostta :).güldürme hocam bizi.denyo mevzusuna gelirsek, burası tahribat kimseye arkadaşın tıklamamıışki yaaaaağğğğ diyerek yediremezsin.burası sayfana en çok kim bakıyor gör diye dolanan sayfaları beğenen kitle değil.biz burda senin gibilerini çok gördük.al sana ifşalı örnek: http://www.tahribat.com/Forum-Rexwars-Com-Yeniden-Acildi-107907/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    telefon mevzusunu yanlış aktarmışım burayı okursanız daha net anlaşılır . http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21795240.asp
Toplam Hit: 7359 Toplam Mesaj: 22