Makepara Para Kazanma Yöntemi
-
pcdoktor636 bunu yazdısittinsene bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar.Makepara.com özgün bir yazılımdır. Dolayısıyla denyo, manuel tıklama vs. işe yaramaz. Üye olup, Facebookta paylaşıp, arkadaşlarından tıklamalarını rica etseydin, kazanç hanesine ekleneceğini bilirdin.
*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
*Ayrıca 0850 228 88 85 numaralı telefonu biraz inceleseydin keşke. Cehaletin ortaya çıkmazdı. Turkcell Superonline tarafından verilen SABİT HATLARDIR. Yani 0212 diye başlayan her numara ile aynıdır.
*Bilip bilmeden yorum yapmazsınız bundan sonrada.nasıl bi özgün sistemmişte tıklayanın arkadaşı olup olmadığını anlıyormuş ? Yönetim kadrosunda medyum falan var galiba..
Evet adamların hiç zamanı yok amk !!!
makeparaMerhaba,
Makepara.com yeni kurulan bir iş modelidir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız paylaşımlara ödeme yapar.
Sadece bir kaç adımda üye olarak, sosyal çevrenizi aylık sabit bir gelir haline getirebilirsiniz.
Sayfa sahipleri için eşsiz fırsat.gelen mail bu şekilde.tebrik ederim sizi yaa valla atıp tutun amk kafanıza göre.. -
Yok yok inandırıcı olmadı bunuda ekliyim.
makeparaMerhaba,
Makepara.com yeni kurulan bir iş modelidir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız paylaşımlara ödeme yapar.
Sadece bir kaç adımda üye olarak, sosyal çevrenizi aylık sabit bir gelir haline getirebilirsiniz.
Sayfa sahipleri için eşsiz fırsat.
Facebook üzerinde çok kullanıcılı bir sayfanız varsa, tıklama başı 0.10 TL ye varan avantajlardan faydalanabilirsiniz.
10 tıklama = 1.00 TL
100 tıklama = 10.00 TL
1.000 tıklama = 100.00 TL
Tıklama başı maliyet reklamlar arası değişkenlik gösterebilir.
Hesabınızda kazancınız 50.00 TL eşiğine ulaştığında hemen ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
Ödeme talebinizden sonra 2 iş günü sonunda ödemeniz ilgili banka hesabına yatırılır.
makepara comBuda gelen mail.Boşuna avucunuzuuuuuuuuuuuuu yalamayın bencede...Az efendi olun da yalan bari atmayın ... Yuhhh yaa ...Buna ne yazacak arkadaşın sor bi bakalım....Erdem tarafından 27/Kas/12 17:34 tarihinde düzenlenmiştir -
SnipeTR bunu yazdı
Yok yok inandırıcı olmadı bunuda ekliyim.
makeparaMerhaba,
Sayfa sahipleri için eşsiz fırsat.
Facebook üzerinde çok kullanıcılı bir sayfanız varsa, tıklama başı 0.10 TL ye varan avantajlardan faydalanabilirsiniz.
10 tıklama = 1.00 TL
100 tıklama = 10.00 TL
1.000 tıklama = 100.00 TL
Tıklama başı maliyet reklamlar arası değişkenlik gösterebilir.
Hesabınızda kazancınız 50.00 TL eşiğine ulaştığında hemen ödeme talebinde bulunabilirsiniz.
Ödeme talebinizden sonra 2 iş günü sonunda ödemeniz ilgili banka hesabına yatırılır.
makepara comBuda gelen mail.Boşuna avucunuzuuuuuuuuuuuuu yalamayın bencede...Az efendi olun da yalan bari atmayın ... Yuhhh yaa ...Buna ne yazacak arkadaşın sor bi bakalım....yanlış anlama ama neden bukadar kızdın proje daha yeni aşırı tepki veriyorsun belki denemek isteyen olur
amaç maillist olsaydı bunun için piyasada zibil kadar program var bunun için site kurmak çok saçma değilmi
-
Ödeme alan olursa fiyat iyimiş pepe sayfasında yapayım :D
-
Konu bi up olsun hemde bir şeyi açıklıyım....
Bak adamların kurduğu proje umarım tutar. Destekte veririm elimden geldiğince ben olayın o tarafında değilim.
Adamın adına buraya mesaj yazıyorsun adamda diyorki ;
"""""
*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde. """"" Ama o adam yine mailing yapıyor !!! Ben bu tezatlığa kızıyorum. yanlış anlaşılmak değil gayem sadece bir şeyin gereksiz yada yanlış olduğunu söyleyipde söylediğini yapan adamları sevmiyorum Tepkim bunaydı yani.... -
*Maillist olayına gelince; Artık mail listelerine reklam gönderip ekmek bekleyenler varsa avuçlarını yalarlar. Bizim o kadar vaktimizde yok, çöpe atacak vaktimizde.
he amnk, millet mal euromesaj a emarsys a boşuna her ay 20-30 bin lira ödüyo
-
Sistem Tam Anlamı ile çalışmıyor galiba iki ayrı arkadaşıma paylaşım yaptırdım birin ödemesi geldi.
-
tiksinmeye başladım şu müzikten. her video yapan aynı müziği mi gömer arkadaş. çok amatörce buldum. sitenin anasayfası hoş olmuş ama :)
edit: renkli çıktı da 1 tl heralde :)
Castaway tarafından 27/Kas/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
@sittinsene site senin galiba ondan bu tavrın.telefon açıklaman süpermiş..542yle başlayan bütün numaraları arayınca da ben çıkıyorum ya haklısın.hem 2 sitenin reg firması,ipsi,teli aynı yetmiyor tarihler 3 gun arayla ve aynı hostta :).güldürme hocam bizi.denyo mevzusuna gelirsek, burası tahribat kimseye arkadaşın tıklamamıışki yaaaaağğğğ diyerek yediremezsin.burası sayfana en çok kim bakıyor gör diye dolanan sayfaları beğenen kitle değil.biz burda senin gibilerini çok gördük.al sana ifşalı örnek: http://www.tahribat.com/Forum-Rexwars-Com-Yeniden-Acildi-107907/
-
telefon mevzusunu yanlış aktarmışım burayı okursanız daha net anlaşılır . http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21795240.asp