Makine Adlı Programda Fuatın Sagopaya Attığı Diss {Tek Mp3, 2.66 Mb}
-
güzel diss bence canlı oldugunu için kalitesiz ama idare eder :D
-
vidyo sitesine upload etsende indirmeden izlesek?
-
swool zaten ben rap dinlemem okonuda dğrusunda benim ark ceza dinliyo arada bir bana da dinletiyo ordan verdiği mesajlar güzel geri de zaten sewdiğim hiçbişi yoqq diğer
müride gelince ben kişilikleri hakkında yorum yazmadım ki bana ne esrarkeşlerse ben cezanın verdiği mesajlar hakkında yorum yaptım
işte bu kadar ooffff
-
ohahah:S büssrü pop-up açıldı saol paylaşım için hoca
-
dengesiz kişi programına dengesiz kişiyi davet ederse olacağı bu a.k
iiki kapandı makine.. :S sahsen hiç semiorm okan bayülgen i :|
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------dengesiz kişi programına dengesiz kişiyi davet ederse olacağı bu a.k
iiki kapandı makine.. :S sahsen hiç semiorm okan bayülgen i :|
-----------------------------fuat'ı kişilik olarak bende pek sevmiyorum. ama şarkıları güzel. ayrıca "dengesiz" dedigin adam kadar icraat yapmadan "dengesiz" deme hakkını kendine nasıl buluyosun anlamıyorum. onun yaptığı şeyleri sende yap. ondan sonra kalk hakaret et.
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------vidyo sitesine upload etsende indirmeden izlesek?
-----------------------------görüntü yokki hoca, sadece müzik. indirmeden dinlemek için;
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------Rap dinleyen çoğu insan bilir Fuat rapçi değildir
-----------------------------İsmayil YK'yı RAP'çi olarak tanımlayan bir zihniyetin, Fuat'ı RAPPER yapması şaşılacak bir durum değil :)
-----------------------------
hll forever sago kefkef sözlerim silahlarim..Ayrica sago diss atmaya basLasa emin ol ne fuat nede ceza kalir..ikiside amerikan tarzi ozenti.Ceza sadece konusuyor fuat böğürüyor.Kimsenin laflari sago kadar anlam ifade etmiyor benim icin -
darkii bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------Rap dinleyen çoğu insan bilir Fuat rapçi değildir
-----------------------------İsmayil YK'yı RAP'çi olarak tanımlayan bir zihniyetin, Fuat'ı RAPPER yapması şaşılacak bir durum değil :)
-----------------------------
hll forever sago kefkef sözlerim silahlarim..Ayrica sago diss atmaya basLasa emin ol ne fuat nede ceza kalir..ikiside amerikan tarzi ozenti.Ceza sadece konusuyor fuat böğürüyor.Kimsenin laflari sago kadar anlam ifade etmiyor benim icin
----------------------------Herşeyi açıklamış arkadaş :)
-
diss o kadar kötü değil ama fuattan çok şey beklememek lazım ;) Sanırım feat te Civciv ve Ceza var ;)