Maksimum Uykusuzluk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Maksimum'u bilmiyorum ama kendimden biliyorum bedenin tepkisi içinde bulunduğun duruma göre değişiyor.

Normalde durgun gece shifti sonrası 18-20. saatte yolda zor yürürken, hareketli sokak ortamında 24-26. saatte peşimizdeki toma'dan kaçarken bitkinlik hissetmeden depar atabiliyordum. Kaslarda yorgunluk, dikkat dağılması falan yoktu. Hormonların etkisidir belki.

Bilimsel olarak 100 saat uyumazsan kalbin durur gibi bi şey bulamadım. Uzun vadede stressten ötürü sıkıntı çıkar ama kimyasala başvurmadığın sürece zaten dayanamadığın noktada sike sike uyursun. 

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

arkadaşla yurtta 35 saat civarı devirdik sanırım. kalkıp kahvaltı yapalım dedik. 2mizde hala yemin ediyoruz biri bizimle kahvaltı yaptı muhabbet ettik filan 1 saat civarı. ertesi gün gördük elemanı böyle böyle dedik inkar etti pezevenk :/

kafayı yemiş muamelesi görmemek için uzatmadık fazla ama hala kafamı kurcalıyor o olay. canlı kanlı kahvaltı ettik mk adamla ispat edemedik :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

fazlasi zarar aga ben askerde 49-50 saat civari uyumamistim askerlik bittikten sonra bos kaldimmi uyuyorum amk arabada is yerinde farketmiyor bi isle mesgul olmadigimda beyin uyku moduna geciyor hemen

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Bir ara ciddi bir stres yaşıyordum. Ozamanlar 48-50 saat arası hiç uyumadan durdum. Ama hiçbir yorgunluk belirtisi yoktu, uykum bildiğiniz gelmiyordu yani. Sonrasında 2-3 saat uyumayla 1 hafta geçirdim. Bu olaylar olurken acayip dinçtim ama 50 saat uyumadım ama en ufak yorgunluk yoktu uykum gelmiyordu o yüzden anca 2 saat uyuyabiliyordum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

70 saattir uyku uyumuyorum, inanılmaz çalıştım. Hiç durmadım diyebilirim.

Şu an hislerimi, vücut tepkilerimi anlatamam.

Dünyada hiç bir şey zevk vermez bana bu andan sonra, uyumadan kaldığım sürece.

Aşırı sigara tükettim. Sigara uyku açıyor.

---

Sadece ne kadar uyumadan ayakta kalabileceğimi kontrol etmek istedim yoksa 5-6 saat uykuyla daha verimli çalışabilirdim.

----

Bir bu kadar daha kalabilirim ama daha fazla zorlamak istemiyorum. Uyumayı deneyeceğim.

Örneğin biraz önce masadaki kültablasını yere düşürdüm. Yaşadığım korkuyu ve irkilmeyi anlatamam. Tepkilerim inanılmaz derecede abartı olmaya başladı. Ara sıra rüya mı, halüsinasyon mu bilmiyorum; bazı şeyler görüyorum gözüm açıkken; net olarak üstelik :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

zarar verir bir yerden sonra , son bir haftadır sabah 4-5 gibi atarax içip yatıyorum akşam 4-5 e kadar deliksiz uyuyorum deneyin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

Sadece ne kadar uyumadan ayakta kalabileceğimi kontrol etmek istedim yoksa 5-6 saat uykuyla daha verimli çalışabilirdim.

Hmm... Ara sıra olur böyle şeyler.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

rekorum 92 saat hocalar

hiç 92 saat uykusuz kalmadım hacı beyine kalıcı zarar vermiyor mu?

oliWeR tarafından 18/Eyl/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

bir ara belgeselde izlemiştim adamın teki bilmem kaç saat uyumuyor balonla yolculuk yapıyor bu adam, alarm mı ne kurmuş balonda giderken, sonra eleman sızıyor ve alarm çalmaya başlıyor o kadar fazla uyumak istiyor ki sesten rahatsız olduğu için istemsiz olarak balondan aşağı atlamak üzereyken kendine geliyor, zorlamaya gerek yok direk yat.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

rekorum 92 saat hocalar

hiç 92 saat uykusuz kalmadım hacı beyine kalıcı zarar vermiyor mu?

Galiba veriyor hacı :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 5800 Toplam Mesaj: 39