Maksimum Uykusuzluk
-
oliWeR bunu yazdıMycity bunu yazdı
rekorum 92 saat hocalar
hiç 92 saat uykusuz kalmadım hacı beyine kalıcı zarar vermiyor mu?
http://www.tahribat.com/Forum-Memory-Hack-184155/1/#2241464
Sorunun cevabı ;
"online bi sistemi veri gönderdiği anda yakalayıp memory'i kandırıp veriyi kendine yölendirmek gibi"
-
50-55 saate yakın uykusuz kaldım. Kas kuvvetini kaybetme, baş dönmesi, halsizlik, ayak üstü dalma, algıda problem gibi etkilerle karşılaştım. Kendimi yatağa attıktan sonra 17. saatte dış etkenlerle uyanabildim. Kendi halime bırakılsam herhalde bi 24-26 saat uyurdum.
Edit // bir süre sonra kalıcı olarak algıda zayıflama oluyor sürekli bu şekilde olunduğunda.
Maresca tarafından 19/Eyl/13 01:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Rekorum tam 74-75 saat civarı. Birde sürekli hareket halindeydim iyice yorgunlukta vardı. Artık sonlara doğru salak saçma sesler duymaya başlamıştım. Garip garip uğultular , sanki bir kadın konuşuyormuş gibi sakin sakin geliyordu. Çok kötü oluyor. :D
-
bi belgesel izlemiştim 14-15 gün mü ne tutuyolardı adamı. gün gün sorularla testlerde bilincini ölçüyolar bişeyler yapıyolardı. beşinci günden sonra gerçekle hayali ayırt edemez oluyordu. verdiği yalan ve yanlış cevaplara kendi de inanıyordu. yani birşey söylüyor normalde biliyor o yanlış ama inanarak söylüyor. algısı iyice düşüyordu.
kendi tecrübeme gelirsek günde 1 ila 2 saat uyuyarak 6 gün uykusuz kaldım. fakat 24 saat meşguliyetim vardı. azıcık boş kalsam azıcık otursam uyku moduna geçiyordum. artık rüyada gibi yaşıyordum son 2 gün falan. düşünemiyor karar veremiyor sadece ezbere hareket ediyordum.
-
karabuyucu bunu yazdı
Rekorum tam 74-75 saat civarı. Birde sürekli hareket halindeydim iyice yorgunlukta vardı. Artık sonlara doğru salak saçma sesler duymaya başlamıştım. Garip garip uğultular , sanki bir kadın konuşuyormuş gibi sakin sakin geliyordu. Çok kötü oluyor. :D
evet bunlar da oluyor. ve birinin söyledikleriyle kafandan gelen sesleri ayıramıyorsun artık. işte o zaman sıçış başlıyor :D ama bence güzel bi kafa. ben seviym uykusuz kalmayı. her ne kadar artık yapamasam da. öğrenciliğimde 36-48 saat uyumaz sonra bi yatar 20 saat uyudum. düzenim böyleydi.
-
1,5 - 2 saat civarında uyku tüm evrelerini tamamlar. Bu evreleri optimal olarak 2-3 kere tekrarlaması 24 saatlik döngü içerisinde yeterlidir.
Uzun süre uykusuz kalmak/çok az uyumak ömrü kısaltır diye biliyorum.
48-72 saat arası uykusuzluk semptomları daha çok belirginleşir, dikkat ve konsantrasyonda eksiklik artar. Biraz daha uykusuz kalırsan psikoz ve nevroza döner bu durum.
Eğer sağlıklı bir şekilde hem uykusuz kalmak, hem konsantrasyonunu korumak istiyorsan sana modafinil öneririm. Modafinil etken madde olup şuan piyasada Modiwake 100 mg ve 200 mg şeklinde bulunmaktadır. Aile hekimi yazabilir. Eğer doktora yazdırmadan almaya kalkarsan 130-160 lira civarında patlar her kutusu.
Modafinil 70'lerin sonunda Fransa'da keşfedilmiş bir stimulanttır. Yan etkileri taşikardi ve insomniadır. Kalp rahatsızlığın, kafein hassasiyetin varsa önermem. Nalları dikme olasılığın yüksek.
Amerikan pilotları tarafından uzun süre uykusuz ve yüksek konsantre şekilde tuttuğundan günde 3 kere 200 mg alınmaktadır. Yanlış hatırlamıyorsam 56 saat civarında uçuş yapabiliyorlardı bu sayede.
Sakın ama sakın, amfetamin türevlerini denemeyesin beynini siker atar. Modafinil güvenlidir, 40 yıllık süreçte kimsenin beynine zarar verdiğine dair bir şüphe-araştırma-bulgu yoktur.
Ve hayır modafinil'i akrabalarımdan birisi üretmedi, sadece seviyorum :) -
Jilet_Boris bunu yazdı
1,5 - 2 saat civarında uyku tüm evrelerini tamamlar. Bu evreleri optimal olarak 2-3 kere tekrarlaması 24 saatlik döngü içerisinde yeterlidir.
Uzun süre uykusuz kalmak/çok az uyumak ömrü kısaltır diye biliyorum.
48-72 saat arası uykusuzluk semptomları daha çok belirginleşir, dikkat ve konsantrasyonda eksiklik artar. Biraz daha uykusuz kalırsan psikoz ve nevroza döner bu durum.
Eğer sağlıklı bir şekilde hem uykusuz kalmak, hem konsantrasyonunu korumak istiyorsan sana modafinil öneririm. Modafinil etken madde olup şuan piyasada Modiwake 100 mg ve 200 mg şeklinde bulunmaktadır. Aile hekimi yazabilir. Eğer doktora yazdırmadan almaya kalkarsan 130-160 lira civarında patlar her kutusu.
Modafinil 70'lerin sonunda Fransa'da keşfedilmiş bir stimulanttır. Yan etkileri taşikardi ve insomniadır. Kalp rahatsızlığın, kafein hassasiyetin varsa önermem. Nalları dikme olasılığın yüksek.
Amerikan pilotları tarafından uzun süre uykusuz ve yüksek konsantre şekilde tuttuğundan günde 3 kere 200 mg alınmaktadır. Yanlış hatırlamıyorsam 56 saat civarında uçuş yapabiliyorlardı bu sayede.
Sakın ama sakın, amfetamin türevlerini denemeyesin beynini siker atar. Modafinil güvenlidir, 40 yıllık süreçte kimsenin beynine zarar verdiğine dair bir şüphe-araştırma-bulgu yoktur.
Ve hayır modafinil'i akrabalarımdan birisi üretmedi, sadece seviyorum :)sırf modafinil yazmak için girdim konuya. ilacı periyodunda kullanırsan 48 saat sonra bile uyuyamazsın. istesen bile yapamazsın.
yalnız devamlı kullanımda etkisini kaybetmeye başlıyor. kalp hastalığın yoksa ve modafinil e karşı bağışıklık kazanmıyorsan, modafinil candır..
bi nevze uykusuzluk süreni arttırıp konsantrasyonum hiç azalmasın diyorsan concerta öneririm. aldıktan sonra 8 saat herşeye max odaklanmanı sağlıyor. ama vücudun içine ediyor. -
gidin zıbarın yatın amk derdiniz ney :P
şaka maka her genç adam illa bununla ilgili boka saran bişiler yaşıyor. ama her şeyi vaktinde yapmak her zaman makbuldur. uykuya ihtiyacımız olmasaydı zaten uyumazdık amk. ayrıyetten kendini uzun süre uykusuz kalarak kendinize zarar vermekten başka ne gibi güzel çıkarımlarınız olabilirki ? daha mı güzel olucan dahamı sexi olucan dahamı akıllı olucan ? atommu parçılcan ewde hayırdır. tamam hadi anlarım işin vardır yetiştirmelisindir eyw. peqi hata yaparsan ? arada takılmak iidir fazlasınıda yapmayın.
ayrıca bazı insanların diğer herşeyde olduğu gibi bağışıklığı farklı olduğu için bundada farklıdır uzun süre uykusuz kalmak beyni hem yorar hemde vücut işlevinizi yawaş yawaş yitirmeye duyualrınızı + bağımlı olarak kaybetmetmeye yada aşırı derecede hassaslaştırmaya asalaklaşmaya iter ki ayrıca beyin dedikelrine göre 24 saatte bir kendine reset atarmış mış sittir len :) abi bi sınırın var onu geçer beynin kendini otomatik kapatıyor dahada ileri gidersen muhtemelen geberip gidersin.